Witajcie!
Wczoraj miałam spotkanie z ogrodnikiem, w czwartek zaczynamy darniowanie -dzisiaj będę wytyczac kształt rabaty
Monia, dziękuję za wsparcie, miło mi, ze pomysł przypadł Ci do gustu
Ewa, przy
Nostalgiach chcę właśnie posadzić sporo białego i błękitów zeby przełamać troszkę ten szpaler i połączyć z resztą. Puszczę tez miedzy nimi jakiś ciemniejszy powojnik - może
Arabellę?
Aszka, wielkie dzięki za opinię i pomoc

Liczę, ze uda mi się zgrać
Nostalgie z całością, jednak gdyby efekt końcowy był trochę zbyt pstrokaty, przesadzę. Myśle, ze masz sporo racji w tym, że uporządkowany szpaler wprowadzi trochę dyscypliny do tego szalonego zakątka. Poza tym pomiędzy nimi posadzone są błękitne barbule ( 5 x
Nostalgie, 5 x barbule) więc nie jest tak zupełnie jednostajnie..
Aguś, nowa rabata faktycznie ekscytująca, zestawy róż i kolorów śnią mi się po nocy, po tym jak wieczorami zalegam na tarasie i rozmyślam nad kompozycjami..

Ja rownież czekam na Twoje dzieło, jesteście bardziej zaawansowani z pracą, to mnie motywuje dodatkowo
Ewa, taki właśnie mam zamysl

dlatego koło
Princess Margarety chcę przesadzić
Heidi Klum. Może jeszcze jakiegoś żółtka...
Pilgrim?

Bladawce u mnie tez na pierwszym miejscu, ale staram się je urozmaicać bylinami coby się nie zlewały w bladą plamę
Asia, ja tak mało hostowo-zurawkowa jestem

Ale może gdybyś miała kiedyś ochotę na
wspólne zakupy to cos pomozesz mi wybrać i się do nich przekonam?
Jacku, bardzo dziękuję za słowa wsparcia, cieszy mnie, ze ogród sprawia wrażenie dopracowanego, choc do tego mu daleko..ale gdyby wszystko było idealne, to byłoby nudno, nieprawdaż?
Małgosiu, Dziękuje za miłe, budujące słowa

sama jestem ciekawa efektu, obym nie przekombinowała z tymi kolorami..