Pogoda nawet dopisała to zacząłem kopać rowek na kabel do dzwonka od bramy wjazdowej do domu
A teraz plany na jutro W tym miejscu będzie kopane oczko wodne, jest to koło warzywniaka będzie służył jako zbiornik na wodę odpływową z zalanego ogródka, a w suszę do podlewania warzyw
Co do ozdoby to mam już pomysł Ale pierw zrobię wzór z tektury i papieru Bo to będzie dość trudna ozdoba, i jak mi wyjdzie to to jestem pewien że ktoś będzie chętny na jej kupno
A teraz kilka fotek kwiatów
Życzę miłej pracy w ogrodzie A jeśli u kogoś pada to mile spędzonego czasu w domku
Saro jak na razie deszcz mi przeszkadza Kozino Nie oglądałem tego filmu i nie wiem jak dokładnie wyglądają podrzuć jakąś fotkę to pomyśle Ewo Oczywiście że będę pokazywał postępy przy oczku wodnym
Mirko No pewnie że będę pokazywał postępy Kozino Podobają Ci się takie rodem z dzikiego zachodu ? Dał bym rade taki zrobić tylko raczej taki 2,5m nie wyśle paczką
Wtedy byś musiała mnie odwiedzić Jeśli mówisz serio z tym wiatrakiem A jeśli serio to się możemy dogadać ale na priv
A co do 2 fotki to nie dam rady zrobić nie dorobiłem się jeszcze spawarki
Dziś brzydka pogoda co chwile padało w ogrodzie nic nie dało się robić więc zajrzałem na strych wziąłem stary bagażnik od rowera i powstało coś takiego Jeszcze będę musiał pomalować i będzie gites