Witam w ogrodzie u Aguniady cz.9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.9

Post »

Dzięki za te śliczne obrazki :) Ta pogoda mnie dołuje, dobrze, że teraz możemy się karmić fotkami, których napstrykałyśmy w słoneczne dni.
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Uwielbiam hortensje ;:173 Masz śliczne zbiory i takie zdrowiutkie :lol:
Dziennie zaglądam i się zachwycam ;:108
Musze koniecznie nabyc kolejne odmiany ostatnio mnie kręci Pinky Winky ,Vanilka i Tardiva ;:170 i inne........ ;:224
Buziaki na noc!!
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
asia0809
1000p
1000p
Od: 27 lut 2007, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agunia, od poniedziałku ma się na szczęście poprawić pogoda.
Choć i tą pochmurną można wykorzystać (np: na nawożenie) choć w kaloszach i grubym swetrze to marna przyjemość.
Zachwyciłam się Twoimi hortensjami. Jedna ładniejsza od drugiej choć moją faworytką jest ta z gwiazdkowatymi kwiatkami.
Czy to "Le Wasterival"?
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Aga, pójdziesz na urlop, pogoda się poprawi.
Ja raczej mam szczęście do pogody na urlopie, a nadmienię, że za 2 tygodnie też będę cieszyła się wolnością.
Zaproponuj jakiś termin. ;:136
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Matko jedyna ;:oj już wrzosy się szykują do kwitnięcia ;:202 czyli idzie jesień a jeszcze lata nie było do porządku. ;:185 ;:145

Szkoda że to coś z czerwonym na czubku źle znosi nasze zimy bo fajne jest choć nazwę rzeczywiście ma nie do zapamiętania. ;:185
Awatar użytkownika
Kasik_38
500p
500p
Od: 4 paź 2011, o 23:49

Post »

Agunia zaznaczam się w nowym, bo Cię zgubiłam :oops: Jak zwykle oczu oderwać nie mogę od Twoich zakątków. Ale poznałam Cię na spotkaniu u Smitha, więc ja już się nie dziwię, że Twój ogród jest tak cudownie dopracowany w każdym calu. Z podziwem patrzyłam na zakręconą nową rabatę, pod którą dopiero co zrywałaś darń.... o rany... kiedy to było.... podążając Twoim tempem całe lata świetlne :;230 Jesteś jak struś pędziwiatr :tan Jeszcze trochę mam do nadrobienia, więc na razie gorąco pozdrawiam :wit
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Aguniu śliczne portrety róż, zawsze je podziwiam, chociaż się nie wpisuję.
Widzę, że hortensje także zdobyły Twoje serce. ;:167
One są piękne, szczególnie, gdy zaczynają się przebarwiać, ubolewam, że nie mam miejsca, żeby więcej odmian u siebie posadzić.
Wrzosy zaczynają kwitnienie, przynajmniej o dwa tygodnie za wcześnie.
Pozdrawiam Cię serdecznie. ;:196
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Zupełnie nie wiem, gdzie ten czas się podział :roll: Może rozpłynął się w deszczu :evil: Od dwóch tygodni pada przynajmniej raz dziennie, ziemia się maże, a pielenie to porażka :evil: Miałam przygotować dwie rabaty, ale kopanie teraz wydaje się bez sensu, wokół ziemia chlupie pod stopami :evil: Wczoraj przeszły dwie burze, niegroźne, ale ulewny deszcz znowu ochlapał moje róże.
Marudzę, bo od rana pochmurno i mży :evil:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Aguniu ;:168 u Ciebie jak zwykle fotki takie perfekcyjne :D jak i Twój ogród zresztą... ;:138
Właśnie stwierdziłam w moim buszu ,że będzie przerwa w kwitnieniach..róże kończą pierwsze kwitnienia albo już zakończyły /na szczęście zawiązują pąki :) /,przekwitają lilie, liliowce,hosty,no takie tam inne byliny,ostróżki i szałwie odrastają po ścięciu ... ale zaczynają popis hortensje , dalie jak ktoś uprawia ,wnet będą wrzosy...nowe kolory jesienne a chyba nastąpi to szybciej niż zwykle. Widzę po drodze,że już mimozy i nawłocie kwitną... no więc damy radę!!!! :heja
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23

Post »

Agnieszko co ty masz za aparat ,czy to jest jakaś lustrzanka bo ja chcę sobie kupić ale nie wiem zupełnie co i jak widzęże zdjęcia bardzo ładnie wychodzą :)
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Aancyk
1000p
1000p
Od: 20 lis 2010, o 17:21

Post »

Agnieszko mogę Cię prosić żebyś wpadła do mnie, chciałabym obsadzić pergolę z lewej strony, może coś mi doradzisz ?

Fotografowanie natury masz opanowane do perfekcji ;:215
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Aguś w robieniu zdjęć osiągasz coraz wyższy stopień ;:196 mówi to ta która zdjęcia robi komórką :;230 portrety róż cudne ale powaliła mnie fotka z wrzosami ;:215 ja dla samych zdjęć wpadam no i dla ogrodu oczywista ale wiadomo on wypieszczony wymuskany co tu chwalić a zdjęcia i ujęcia coraz to inne więc jak się nie zachwycać .
Miłego spokojnego i przede wszystkim POGODNEGO weekendu :wit
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Agnieszko, na chwilkę Cię zgubiłam i dopiero na 10tej stronie się odnalazłam. Jak Ty gonisz z wątkiem. Nie dziwię się jednak, skoro takie piękności nam pokazujesz. Ogród masz wzorowy i jak dla mnie wzór niedościgniony, każdy fragment dopracowany i wręcz wypieszczony. Rozmarzyłam się... Jak długo prowadzisz swoje królestwo, że masz już tak okazałe roślinki?
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś róże każdy chwali u ciebie,a ja zachwycam sie twoimi floksami i połączeniami roslin,perfekcja w każdym calu.U mnie całą noc i od rana tak wieje,że nie moożna wytrzymać od tego gwizdu wiatru.Jak nie patrzy się przez okno na kwiaty tylko na brzozy to pażdziernik w pełni.Na tarasie mam rewolucję doniczkową,wszystko powywracane,częściowo połamane.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kochani, dziękuję wszystkim za odwiedziny ;:196 Odpiszę nieco później, ponieważ właśnie zaczęłam urlop i ... lecimy do kina z tej okazji ;-))
Zostawiam kilka zdjęć i pozdrawiam Was serdecznie!

Obrazek
;:167

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek