Jakie rewolucje masz na myśli?
 ale jestem ciekawa?
 ale jestem ciekawa?

Przesadziłam póki co 2 róże i 4 klemki, a teraz czekam aż zakwitną 3 niepewnego pochodzenia i jak się okażą NN to też będę musiała pomyśleć dla nich o nowym miejscu
 Przesadziłam póki co 2 róże i 4 klemki, a teraz czekam aż zakwitną 3 niepewnego pochodzenia i jak się okażą NN to też będę musiała pomyśleć dla nich o nowym miejscu  Dosadziłam nowe klemki do pergoli, a największą zmianą jest nadanie rabatkom falistych kształtów przy pomocy M
 Dosadziłam nowe klemki do pergoli, a największą zmianą jest nadanie rabatkom falistych kształtów przy pomocy M  Póki co prace w ogrodzie wstrzymane ze względu ciągłych opadów deszczu
 Póki co prace w ogrodzie wstrzymane ze względu ciągłych opadów deszczu  
  I to też zaliczam do rewolucji
 I to też zaliczam do rewolucji  Najbardziej urzekły mnie pełne orliki, floksy i liliowce, ale co do tych ostatnich to jestem pełna obaw, gdyż na lilie jestem uczulona i nie wiem czy na liliowce też nie będę
 Najbardziej urzekły mnie pełne orliki, floksy i liliowce, ale co do tych ostatnich to jestem pełna obaw, gdyż na lilie jestem uczulona i nie wiem czy na liliowce też nie będę  , a nie mam u kogo tego sprawdzić.
, a nie mam u kogo tego sprawdzić.

Właśnie czytam o nich u Ciebie
 Właśnie czytam o nich u Ciebie  Jestem nimi zauroczona na całego
 Jestem nimi zauroczona na całego  Jest ich tyle, że aż boję się kiedy o nich wszystkich poczytam
 Jest ich tyle, że aż boję się kiedy o nich wszystkich poczytam  Jestem przekonana, że na pewno się skuszę na kilka, jak się w końcu na jakieś zdecyduje
 Jestem przekonana, że na pewno się skuszę na kilka, jak się w końcu na jakieś zdecyduje  
  Ostatnie kwiatki Eden Rose
 Ostatnie kwiatki Eden Rose 

Ma kilka pięknych pączków
 Ma kilka pięknych pączków 

Jak ładnie zaczynają się otwierać
 Jak ładnie zaczynają się otwierać 

Magda, ładne rabatki
 Magda, ładne rabatki   pochwal M, należy mu się za tyle pracy.
 pochwal M, należy mu się za tyle pracy. 

Pączków jest mnóstwo, ale słonka brak i nie chcą się różyczki otwierać
 Pączków jest mnóstwo, ale słonka brak i nie chcą się różyczki otwierać  

Mogę stwierdzić, że jest zdrowym krzaczkiem, deszcze jej nie zaszkodziły
 Mogę stwierdzić, że jest zdrowym krzaczkiem, deszcze jej nie zaszkodziły  
  oraz nasionka ostróżek
 oraz nasionka ostróżek  W planach mam tulipanki i konwalie. Ciężko się zdecydować przy tylu możliwościach
 W planach mam tulipanki i konwalie. Ciężko się zdecydować przy tylu możliwościach  Cały czas podglądam na FO co by tu posadzić
 Cały czas podglądam na FO co by tu posadzić  
  Mój Red Eden jest zdrowy i ma piękne, zielone liście
 Mój Red Eden jest zdrowy i ma piękne, zielone liście  Jestem z niej bardzo zadowolona. Tak dziś się prezentowała
 Jestem z niej bardzo zadowolona. Tak dziś się prezentowała 

I tak nabyłam 3 piękne gipsówki
 I tak nabyłam 3 piękne gipsówki

Jest to hortensja ogrodowa, ale nie wiem jakiego kolorku
 Jest to hortensja ogrodowa, ale nie wiem jakiego kolorku  Będzie niespodzianka
 Będzie niespodzianka  Kosztowała niecałe 20zł, a normalnie 200zł
 Kosztowała niecałe 20zł, a normalnie 200zł  Mam tylko nadzieję, że odbije i będzie jej u mnie dobrze. Zakupiłam jej od razu Magiczną siłę do hortensji
 Mam tylko nadzieję, że odbije i będzie jej u mnie dobrze. Zakupiłam jej od razu Magiczną siłę do hortensji  

Justynko
 Justynko