Ewuniu żabki będą z odpadów.Oczywiście jak czasu starczy
Ogród Ewy - początki
Re: Ogród Ewy - początki
Helenka glinę udostępnia , Ewunia warsztaty zrobi/doświadczenie w tym ma/ Marysiu nic tylko się pakować i w delegację
Tylko kto się kurkami zajmie?
Jak dobrze nam pójdzie to Ewci dom strzelimy na działce,a co?niech dziewczyna ma

- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu dziękuję
naprawdę ,za ten domek
było by wspaniale tylko nie wiem czy akurat z gliny bo sasiad zalewa mnie deszczówką z dachu i taki domek to chyba by się upłynnił
ale chętnie napadłabym na taki kamieniołom , z którego Marysia wyczarowała kapitalne kamienie 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- ewa w

Marysiu masz pomysłowego M-a ...skonstruuje taką starodawną katapultę i te kamienie Marysiu skieruj w moja stronę...Zbuduję dłuuugi mur od strony sąsiada i póżniej mogę ulepić nawet mały domek z gliny. Absolutnie wykluczam stare opony
Czytałam o domach z materiałów z odzysku ale jakoś nie spodobałaby mi się gumowa sypialnia
a ten zapach latem...fuj
Czytałam o domach z materiałów z odzysku ale jakoś nie spodobałaby mi się gumowa sypialnia
Tylko uważajcie z tym katapultowaniem ,bo ja jestem po drodze ,a u mnie kamieni dostatek 
- Maska

- Kontakt:
Tak guma odpada
Ewciu te paluchy takie duże, czy filiżaneczka malutka. Duże ale pyszne! Kawki za to można dwie wypić. Koniecznie taką lilię chcę.
Może być katapulta, ale jak sąsiedzi pomyślą że im wojnę wypowiadam to co będzie? bo zacznę kamieniami w ich stronę walić - no i jeszcze Ewa po drodze.
Ewciu te paluchy takie duże, czy filiżaneczka malutka. Duże ale pyszne! Kawki za to można dwie wypić. Koniecznie taką lilię chcę.
Może być katapulta, ale jak sąsiedzi pomyślą że im wojnę wypowiadam to co będzie? bo zacznę kamieniami w ich stronę walić - no i jeszcze Ewa po drodze.
Marysiu to są paluchy nie paluszki
i jeszcze z niespodzianką w środku
Jedni kamieni mają dostatek,a inni cierpią na deficyt
Może by tak bez wojny
konika nająć i przewież Ewie trochę tego rarytasu 
Jedni kamieni mają dostatek,a inni cierpią na deficyt
Może by tak bez wojny
- ewa w

Ewciu konia przy wozie to ja już w Rybniku nie widziałam ho, ho i jeszcze trochę
Kurcze a tak by mi się te kamienie przydały...no III wojny wywoływać nie będziemy , mówi sie trudno i pływa sie dalej
Kurcze a tak by mi się te kamienie przydały...no III wojny wywoływać nie będziemy , mówi sie trudno i pływa sie dalej
- Maska

- Kontakt:
W końcu nie tak daleko do Olkuskiej, a potem prosto gierkówką na Śląsk.
- Maska

- Kontakt:
A u mnie we wsi jest koń , były dwa ale ostał się ino jeden. Tylko czy ta szkapa dojedzie i to z wozem pełnym kamieni?
- ewa w

No i widzicie... w całej wsi tylko jeden koń? może trzeba mu kartkę nakleić KOŃ aby dzieci wiedziały na co patrzą...Maska pisze:A u mnie we wsi jest koń , były dwa ale ostał się ino jeden. Tylko czy ta szkapa dojedzie i to z wozem pełnym kamieni?
Moja córka gdy miała 3 latka na pasące się barany zawołała ..jeee słoooń cały autobus ryczał ze śmiechu bo akurat wracałyśmy, z pracy i żłobka do domu. Znana już póżniej była z dziwnych odzywek
Marysiu dojedzie u mnie dostanie drugiego do pomocy
Też jest tylko jeden
Tzn pociągowy.Tych do jazdy wierzchem jest kilka i stadnina.Zobaczcie jakie u mnie uroki Życia wiejskiego 
- Maska

- Kontakt:
Ona mnie dzisiaj wykończy!No i widzicie... w całej wsi tylko jeden koń? może trzeba mu kartkę nakleić KOŃ aby dzieci wiedziały na co patrzą...
Moja córka gdy miała 3 latka na pasące się barany zawołała ..jeee słoooń cały autobus ryczał ze śmiechu bo akurat wracałyśmy, z pracy i żłobka do domu. Znana już póżniej była z dziwnych odzywek
Te do jazdy wierzchem to nie od wożenia kamieni - to są arystokraci.