z racji ze mam "fioła" to mnie się najbardziej fiołeczki podobają no i "kolczatki"
 z racji ze mam "fioła" to mnie się najbardziej fiołeczki podobają no i "kolczatki"  
aaaaaaa....i zapomniałabym Kotecek jest super

Mój kot ma na imię Pieszczoch, a także Mrunio. Temu dwa, bo jest z adopcji, a jego poprzednie imię nie odzwierciedlało jego charakteru
  Mój kot ma na imię Pieszczoch, a także Mrunio. Temu dwa, bo jest z adopcji, a jego poprzednie imię nie odzwierciedlało jego charakteru 

Resztę dodam później.Sorki za bałagan na parapecie, ale niespecjalnie mam czas na porządki
  Resztę dodam później.Sorki za bałagan na parapecie, ale niespecjalnie mam czas na porządki 

widzę, że paczki doszły
 widzę, że paczki doszły   niech ładnie rosną
 niech ładnie rosną   i widzę początki skrętnikozy
 i widzę początki skrętnikozy  

gratuluje nowosci
 gratuluje nowosci 

Bardzo się cieszę, że ją masz, będziemy mogły wymieniać się spostrzeżeniami na jej temat
  Bardzo się cieszę, że ją masz, będziemy mogły wymieniać się spostrzeżeniami na jej temat  

skrętnikoza to choroba bardzo trudna do wyleczenia
 skrętnikoza to choroba bardzo trudna do wyleczenia  

Wszystkie małe roślinki to zasługa FO i wymianki - co byśmy bez nich zrobiły - bankructwo jak nic
 Wszystkie małe roślinki to zasługa FO i wymianki - co byśmy bez nich zrobiły - bankructwo jak nic  a tak to i wilk syty, i owca cała
 a tak to i wilk syty, i owca cała  
  bananowy kot Pieszczoch jak i kocica Mizia są adoptowane z białostockiej fundacji "Kotkowo" Są tam zaangażowane dziewczyny z TOZu  i wolontariuszki, które mają domy tymczasowe. Wiem, że mają wątek na miau.pl. Koty od nich są super. Cywilizują je i uczą treningu czystości, a starsze są kastrowane i sterylizowane.
 bananowy kot Pieszczoch jak i kocica Mizia są adoptowane z białostockiej fundacji "Kotkowo" Są tam zaangażowane dziewczyny z TOZu  i wolontariuszki, które mają domy tymczasowe. Wiem, że mają wątek na miau.pl. Koty od nich są super. Cywilizują je i uczą treningu czystości, a starsze są kastrowane i sterylizowane. 
  , aż wyleczy nas totalny brak miejsca
 , aż wyleczy nas totalny brak miejsca 

. Szczególnie kibicuję skrętnikowi - pewnie już wkrótce ślicznie się rozrośnie
 . Szczególnie kibicuję skrętnikowi - pewnie już wkrótce ślicznie się rozrośnie  .
 . . Niech zdrowo rośnie
 . Niech zdrowo rośnie  .
 .

ja w tym roku wsadzam w donice, bo znudziło mi się czekanie (nie pamiętam 8-10 lat)
 ja w tym roku wsadzam w donice, bo znudziło mi się czekanie (nie pamiętam 8-10 lat)   Pelargonia piękana
 Pelargonia piękana