Lato w wiejskim ogrodzie
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Lato w wiejskim ogrodzie
Marysiu koniecznie potem pokaż jakie cudo stworzyłaś, w sensie skalniaczek. Ja skalniak mam na kupie żółtego piasku po oczyszczalni ścieków, trochę rolborderów, kamieni i jakoś się kupy trzyma, choć muszę go wyremontować, bo rolbordery próchnieją i piasek się sypie. Myślałam o rozbiórce tego, ale M ma do tego sentyment, bo to on go wymyślił - nie miał siły i chęci wywozić całego tego piasku gdzieś
Jurku, a mój M właśnie stworzył sobie aparaturkę, ale jeszcze nie wypróbował, bo do kuchni nie chcę go znów wpuszczać i nie ma biedak gdzie się podziać. Mówię mu, że musi wreszcie garaż wybudować
, wstawię mu tak jakąś kozetkę 
Jurku, a mój M właśnie stworzył sobie aparaturkę, ale jeszcze nie wypróbował, bo do kuchni nie chcę go znów wpuszczać i nie ma biedak gdzie się podziać. Mówię mu, że musi wreszcie garaż wybudować
- maja79

- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Witaj Marysiu jak mija dzionek???
jak pogoda u Ciebie?? u mnie koszmarna
pozdrawiam słonecznie
jak pogoda u Ciebie?? u mnie koszmarna
pozdrawiam słonecznie
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jureczku już się dzieje. Dzisiaj majster skończył w zasadzie pracę, a ja zobowiązałam się pomalować - no to za co się brać?!
Ewciu szukałam w różnych linkach info o skalniakach i przeczytałam komentarze jak faceci się wyzywali od snobów skalniakowych. Wyzywany odpisał, że budowlańcy zostawili mu kupę gruzu i co miał z tym zrobić zapłacić kupę kasy i wywieźć no to zrobił skalniak.
Basiu i co przyszła, bo u mnie pół na pół, ale wzięłam się za porządki w altance, bo z okazji remontu i poszukiwań wywrócili mi wszystko do góry nogami
Tosiak nie jest tak źle ze zdjęciami a skalniaka to jeszcze długo nie będzie. Robi się!
Marzenko tylko wpuść go na noc, bo to koniak pędzony nocą, rano będzie wszystko gotowe! A jak zrobi dobre to można naleweczki zrobić
Majeczko już miałam pisać, że niezła, a tu fuk przeleciał deszczyk. Dziwne te opady jak chmura gdzieś zwiśnie to poleje, a u sąsiadów pewnie sucho.
słoneczka Ci życzę tak jak wreszcie wszystkim, bo coś czuje że nigdzie nie ma.

Ewciu szukałam w różnych linkach info o skalniakach i przeczytałam komentarze jak faceci się wyzywali od snobów skalniakowych. Wyzywany odpisał, że budowlańcy zostawili mu kupę gruzu i co miał z tym zrobić zapłacić kupę kasy i wywieźć no to zrobił skalniak.
Basiu i co przyszła, bo u mnie pół na pół, ale wzięłam się za porządki w altance, bo z okazji remontu i poszukiwań wywrócili mi wszystko do góry nogami
Tosiak nie jest tak źle ze zdjęciami a skalniaka to jeszcze długo nie będzie. Robi się!
Marzenko tylko wpuść go na noc, bo to koniak pędzony nocą, rano będzie wszystko gotowe! A jak zrobi dobre to można naleweczki zrobić
Majeczko już miałam pisać, że niezła, a tu fuk przeleciał deszczyk. Dziwne te opady jak chmura gdzieś zwiśnie to poleje, a u sąsiadów pewnie sucho.
- Sosenki4

u mnie rano
, małego w krótkie spodenki wystroiłam. na szczęście do plecaka zapakowałam mu długie, a cały dzień pada raz mocniej raz słabiej. Na moje piaski to balsam
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No jaka znośna zimno i pochmurno
Tak naprawdę to zaczynam się zastanawiać czy wróci lato
Ty Marysiu chłopa chcesz wygonić do garażu na takie coś
Toż on stamtąd nie wyjdzie 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marzenko, Basiu, Elu pozbawione byłyśmy wczoraj FO za to dzisiaj jesteśmy wyspane. Rano świeci słoneczko
, a potem pewnie będzie się chmurzyć. Ja mam dzisiaj jazdy krakowskie. Do zobaczenia wieczorem!
słoneczka i tym co go mają w nadmiarze deszczyku
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Witam Marysiu
U mnie też świeci
Miłego dnia
U mnie też świeci
Miłego dnia
- semper

- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Ucałuj ode Mnie Lajlonika 
- anabanana
- 1000p

- Od: 5 lut 2012, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Całusa składam na polika i zmykam
Tęskno za Wami
Tęskno za Wami
Gdybym nie była człowiekiem, byłabym grzybem.
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Marysiu nadrobiłam znów trochę zaległości w Twoim wątku.
Pogoda u mnie dzisiaj zapowiada się nieciekawie, zachmurzyło się i mocno wieje, tylko czekać kiedy lunie deszcz.
Miłego dnia
Pogoda u mnie dzisiaj zapowiada się nieciekawie, zachmurzyło się i mocno wieje, tylko czekać kiedy lunie deszcz.
Miłego dnia
- Sosenki4

A u mnie niby pochmurno, jakoś tak parno, może popada? Jednak jest ciepło, a nawet w porównaniu z poprzednimi dniami bardzo ciepło 
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Marysiu skalniaczek w "produkcji"? Gdy skończycie prosimy o fotki. Moja znajoma z Forum Lukrecja też zamiast płacić kupe kasy za wywóz zrobiła skalniak i ciągle go powiększa
Zwiałam dzisiaj z działki bo niby pogoda niezła ale łeb miało mi urwać co tak wiało i bałam się, że coś przywieje niedobrego a ja nie zdążę na wielocypedku wrócić do domku 
- Helios

- Od: 15 cze 2010, o 18:56
Dlaczego ostatnio te prognozy pogody się sprawdzają? Mówili będzie padać - pada, mówili będzie burza - jest burza... Na wszelki wypadek dalej wymieniać nie będę
Ty Marysiu masz przynajmniej zapał do pracy, ja tłumaczę sobie, że jest mokro i siedzę przy kompie.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3