Agnieszko 
Ale też żeby je podziwać trzeba im się niziutko pokłonić
Tajeczko 
Cieszę się, bo bardzo ładnie przyrasta - dostałąm go w doniczce o średnicy 5cm a teraz kępa ma co najmniej 20cm. Będzie czym się dzielić - mam nadzieję że przetrwa zimę bez problemu..,,
Staszku 
Przez jakiś czas myślałam że to anabelka ale jednak nie.... to jakaś inna, bo bylinowa. W naszym ogrodzie od niepamiętnych czasów.... Teraz dzięki programowi "Rok w ogrodzie" mam ochotę na piękność pod nazwą "Spirit"
Elu 
Glicynia na starej jabłonce musi superaśnie wyglądać: zrób fotkę z chęcią obejrzę. Tylko biedna jabłonka z duszona.... ale jeśli była tak stara to może dobrze że służy jeszcze na stare lata za podporę tak pięknego pnącza?
Agnieszko 
Ja też nie miałam pojęcia i trafiłam na niego przez przypadek.... już na zdjęciu wyglądał cudnie ale rzeczywistość oczywiście przeszła moje najśmielsze oczekiwania.
Dziękuję Ci, że nasz tęczowy bałagan nazywasz ogrodem
Iwonko 
Tyle miłych słów
Jak byłam u Tadzika, zobaczyłam że on rozmnaża swoje hebe.... spróbuję i ja posadzonkować... jeśli się uda to się podzielę z Tobą.
A dlaczego ma u Ciebie tak kolorowo nie być? wystarczy zrezygnować z pięknie zaprojektowanych rabatek i sadzić, sadzić, sadzić..... tak żeby od wiosny do jesieni zawsze coś kwitło....