Raflezja, mnie dobijają Twoje kwitnące fotki i nie tylko kwitnące więc będziemy się nawzajem dobijać

urocze!!!!Och  aż mi  się  słodko  zrobiło  ... cudne  jest!
  urocze!!!!Och  aż mi  się  słodko  zrobiło  ... cudne  jest!
 , ja to tylko skupiam się na tym wąskim dziale. Dla mnie Adenium to taka ciekawostka , jest na to moda to chciałem to mieć, chociaż jedną sztukę. Bardziej fascynują mnie małe meksykany o "robakowatych " cierniach.
 , ja to tylko skupiam się na tym wąskim dziale. Dla mnie Adenium to taka ciekawostka , jest na to moda to chciałem to mieć, chociaż jedną sztukę. Bardziej fascynują mnie małe meksykany o "robakowatych " cierniach.
Dlatego włąśnie wydaje mi się, że ta rebucja to będzie jakaś forma Aylostera fiebrigii, no ale głowy to już nie dam.ejacek pisze:Aylostera była kupiona jako Aylostera heliosa z etykietką i na ajlosterę wygląda, rebucja co prawda bez oznaczenia ale z wyglądu korpusu to 100% rebucja, ale teraz jak patrzę na te kwiaty obok siebie to wypisz wymaluj to samo , można by je pozamieniać kwiatami i nikt by się nie spostrzegł.

Jeszcze trochę latek przede mną zanim zakwitną moje
  Jeszcze trochę latek przede mną zanim zakwitną moje   ale jedno jest pewne opłaci się czekać
  ale jedno jest pewne opłaci się czekać   Ile twój okaz ma lat  ?
  Ile twój okaz ma lat  ?

Ale jedno jest pewne czekać warto
  Ale jedno jest pewne czekać warto   A kwiatki jakoś pachną czy nie ?
  A kwiatki jakoś pachną czy nie ?