przemo1413 pisze:

Tutaj widać oderwane odrosty które się ukorzeniają ( mają już małe korzonki )  5 odrostów Sulcorebutii  2 rebutii i chyba ze 4 echinopsisów
  Tutaj widać oderwane odrosty które się ukorzeniają ( mają już małe korzonki )  5 odrostów Sulcorebutii  2 rebutii i chyba ze 4 echinopsisów   Zakupy z kaktusowatych planuję tak w połowie sierpnia bo wcześniej ani czasu nie będę za bardzo miał ani kasy
  Zakupy z kaktusowatych planuję tak w połowie sierpnia bo wcześniej ani czasu nie będę za bardzo miał ani kasy   z resztą i tak ciągle do mnie paczki przychodzą z różnych wymian ( listonosz już zna mój adres na pamięć
  z resztą i tak ciągle do mnie paczki przychodzą z różnych wymian ( listonosz już zna mój adres na pamięć   )  i coś się ciągle w kolekcji dzieje tylko po prostu nie mam czasu teraz o wszystkim pisać
  )  i coś się ciągle w kolekcji dzieje tylko po prostu nie mam czasu teraz o wszystkim pisać  

W końcu taka jego praca, a my wszyscy lubimy dostawać paczuszki
 W końcu taka jego praca, a my wszyscy lubimy dostawać paczuszki   No i fajnie, że wstawiłeś foteczki - miło się ogląda
 No i fajnie, że wstawiłeś foteczki - miło się ogląda   

a tutaj dodaję 2 zdjęcie dla zachęty
  a tutaj dodaję 2 zdjęcie dla zachęty