Kawałek nieba wiewióreczki
- mar33
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawałek nieba wiewióreczki
Wiewióreczko jak po wystawie w Rybniku czy dużo chciejstw spisane 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- wiewioreczka
- 500p

- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jacku bardzo mi miło
Staram się komponować otoczenie, ale za dużo wolnych przestrzeni jeszcze... jednak wszystko z czasem. Zainspirowałes mnie z trawami i myślę, że na jednym gatunku się nie skończy... i ten płot z jeżynami...
Asiu bardzo mi miło, dziękuje za odwiedziny
Pomocnik owszem, udziela się bardzo...
Wczoraj po nocy M nosił mi 100kg ziemi w deszczu... i kociak oczywiście już przy misce..
Iza najważniejsze, że masz już dobry... coś na koniec tygodnia może... jak się pogoda poprawi....
Bardzo się zepsuła... i wczoraj się przemoczyłam z tą ziemią, ale ja nie nosiłam...
Ewo my na wystawę dotarliśmy późno ale grunt, że się udało. Lilie wspaniałe, biegaliśmy z M od kwiata do kwiata... i wachaliśmy... cału nos miałam żółty... każdy ma w sobie dziecko...
Na kiermaszu kupiłam jednego floksa i 2 pysznogłówki ale pana z trawami, jak wchodziliśmy do Teatru był, a jak wychodziliśmy już nie...
Liliowce ładne miałam nawet kupić ale M mówi że do jednej szkółki jeszcze skoczymy ... to nie kupiłam. GPS mu nawalił i nie pojechaliśmy tą drogą obok szkółki tylko inna
Ale za karę nosił ziemie, więc mu wybaczam
Mam sadzonki do rozdania... muszę dziś zobaczyć... ile i jakich zostało. Bo już są odłożonę, na razie 2 największe. Ale spokojnie coś jeszcze będzie. Dam znać wieczorkiem
Mario... M się śmiał bo ja zdjęcie i etykiet i kwiatów robiła... żeby nazwy wiedzieć heheh Mam dużo chciejstw chyba ze 30 chciejstw... obowiązkowo pachnących
XXII WYSTAWA LILI I KOMPOZYCJI KWIATOWYCH W RYBNIKU

KOMPOZYCJE

Asiu bardzo mi miło, dziękuje za odwiedziny
Iza najważniejsze, że masz już dobry... coś na koniec tygodnia może... jak się pogoda poprawi....
Ewo my na wystawę dotarliśmy późno ale grunt, że się udało. Lilie wspaniałe, biegaliśmy z M od kwiata do kwiata... i wachaliśmy... cału nos miałam żółty... każdy ma w sobie dziecko...
Mario... M się śmiał bo ja zdjęcie i etykiet i kwiatów robiła... żeby nazwy wiedzieć heheh Mam dużo chciejstw chyba ze 30 chciejstw... obowiązkowo pachnących
XXII WYSTAWA LILI I KOMPOZYCJI KWIATOWYCH W RYBNIKU

KOMPOZYCJE

- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Anetko dwie ostatnie lilie białe na zdjęciu miałam wytypowane-ostatnio gustuję w białym nawet kupiłam sobie 2 cebulki św.Józefa na następny rok i worek narcyzków za 2 zł. Jeszcze będzie wystawa dalii i mieczyków więc nic straconego dla Ciebie bo pewnie znowu będą stały stragany z roślinkami. Ja poszukuję tamaryszku jeżeli byś gdzieś natrafiła to... i tu właśnie nie wiem co napisać bo cena też nie jest bez znaczenia dla mnie
Czy byliście na zakończeniu? Jaka lilia zwyciężyła?
Czy byliście na zakończeniu? Jaka lilia zwyciężyła?
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Anetko piękna sesja zdjęciowa, wrażenia niesamowite. Też mi się podobają białe lilie i dla równowagi te najciemniejsze kolory. Śliczna ta kompozycja różowa z pysznogłówką.
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Piekne te lilie... aż trudno mi wybrać...
- imer
- 1000p

- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Super jeżówki, ja się nie doczekałem, sadziłem wiosną i chyba zgniły 
A ta wystawa lilli rewelacyjna!
A ta wystawa lilli rewelacyjna!
Wspaniałe lilie-chyba dobrze,że sie nie wybrałam bo kasy by zabrakło.A jeszcze sprzedawali liliowce ,to juz całkiem bym wsiąkła.
Kicia, widzę ,niesamowicie pomagala

Kicia, widzę ,niesamowicie pomagala
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- jacekopole71

- Od: 25 maja 2012, o 17:28
Anetko,więc trzymam kciuki za powodzenie w kolekcjonerskiej uprawie traw...i czekam z niecierpliwością na zdjęcia z nimi w roli głównej.Po takiej wystawie lilii miał bym "kaca liliowego" przez miesiąc.Zdjęcia super 
-
alinaK

- Od: 16 lut 2010, o 19:11
ależ tam musiało pachnieć na tej wystawie . witaj - zaglądnęłam i wsiąkłam . lubię podglądać jak zmieniają się ogródki pod ręką ludzi z pasja . pozdrawiam
- izabela skula
- 1000p

- Od: 3 sie 2010, o 15:40
ale te lilie cudne, ale zabiłabym tego który je pościnał 
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Wiewióreczko Dzięki za rodość dla ciała i duszy jak robiłaś zdjęcia etykiet to proszę o nazwę szóstej od kompozycji biała z pomarańczem albo ciemno-żółtym cudowna a może wiesz która wygrała 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- wiewioreczka
- 500p

- Od: 11 maja 2012, o 23:03
Ewa niestety nie wiem, która zwyciężyła... U mnie w mieście to jest tylko jedna szkółka i tylko jak M gdzieś weźmie, to można coś fajnego kupić....
Tamaryszku u mnie nie spotkałam niestety, a też mi się bardzo podoba
Mario właśnie przez tą kompozycje z pysznogłówkami w bukiecie... kupiłam 2 pysznogłówki... M bardzo się zgorszył... ty na serio chcesz kupić te chazie... on lubi krzewy... byliny w ogóle do niego nie przemawiają...
Ave co się nawąchałam lili to moje, ale teraz szukam tych odmian najfajniejszych i ciężko...
Remi moje też sadzone tej wiosny jeżówki...
Aniu ja na liliowce też bym się skusiła, ale jak dojechaliśmy to późno było i to był już drugi dzień wystawy i takie przebrane bardzo już były..
Jacku ja dalej mam tego kaca liliowego... a te chciejstwa co spisałam to na przyszły rok mam nadzieje, że zagoszczą w moim ogrodzie. Trawki mnie coraz bardziej biorą, na razie mam jeden rodzaj ale ciągle się rozglądam...
Basiu natłok spraw mnie wssysnął w tym tygodniu.. ale na szczęście już piątek i Iza mnie odwiedzi
Trochę wichur było i mam nadzieje, że migdałków nie porwało...
alinaK witam serdecznie w moim skromnych progach
Zapraszam
Iza ja bym chciała... "ten odrzut" znaczy te wszystkie cebulki z których pościnali...
Mario (mar) wieczorkiem podam Ci nazwy teraz nie mam za bardzo możliwości fizycznej.... Nie wiem która wygrała niestety.
Takie pysznogłówki kupiłam

Dereń z turzycą ptasie łapki variegata

Lece do pracy, miłego dnia
Mario właśnie przez tą kompozycje z pysznogłówkami w bukiecie... kupiłam 2 pysznogłówki... M bardzo się zgorszył... ty na serio chcesz kupić te chazie... on lubi krzewy... byliny w ogóle do niego nie przemawiają...
Ave co się nawąchałam lili to moje, ale teraz szukam tych odmian najfajniejszych i ciężko...
Remi moje też sadzone tej wiosny jeżówki...
Aniu ja na liliowce też bym się skusiła, ale jak dojechaliśmy to późno było i to był już drugi dzień wystawy i takie przebrane bardzo już były..
Jacku ja dalej mam tego kaca liliowego... a te chciejstwa co spisałam to na przyszły rok mam nadzieje, że zagoszczą w moim ogrodzie. Trawki mnie coraz bardziej biorą, na razie mam jeden rodzaj ale ciągle się rozglądam...
Basiu natłok spraw mnie wssysnął w tym tygodniu.. ale na szczęście już piątek i Iza mnie odwiedzi
alinaK witam serdecznie w moim skromnych progach
Iza ja bym chciała... "ten odrzut" znaczy te wszystkie cebulki z których pościnali...
Mario (mar) wieczorkiem podam Ci nazwy teraz nie mam za bardzo możliwości fizycznej.... Nie wiem która wygrała niestety.
Takie pysznogłówki kupiłam

Dereń z turzycą ptasie łapki variegata

Lece do pracy, miłego dnia
- Mirabela
- 1000p

- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Anetko witaj! Trafiła do Ciebie przez Remiego - imer nazwa miejscowości mnie zaintrygowała. Mam koleżankę ( dobrą) z Jaworzna.
Zaznaczyłam i będę zaglądać. Wystawa w Rybniku rewelacyjna. Czuję ten zapach lilii. Oj coś bym wybrała dla siebie. Pozdrawiam Mirka
Zaznaczyłam i będę zaglądać. Wystawa w Rybniku rewelacyjna. Czuję ten zapach lilii. Oj coś bym wybrała dla siebie. Pozdrawiam Mirka
- wiolamanka

- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Anetko
Wystawa lili rewelacja,zazdroszczę Ci,że tam byłaś-dlaczego mnie nie zabrałś ,torebkę chociaż bym Ci ponosła

Wystawa lili rewelacja,zazdroszczę Ci,że tam byłaś-dlaczego mnie nie zabrałś ,torebkę chociaż bym Ci ponosła
- aleksanderk

- Od: 13 lip 2009, o 19:24
Nie każdy ma tak dobrze
-może w Łodzi lilie nie rosną