Białe róże coraz bardziej zdobywają i moje serce

A śpiący kwiatuszek czasami chrapie, częściej chrapała jak była szczeniaczkiem. Teraz częściej to jest raczej wydawanie dźwięków takiego głośnego mruczenia i to przy każdej zmianie pozycji na legowisku

Znakomicie udały Ci się funkie. Strasznie podoba mi się także Twoja kolekcja białych róż
 Znakomicie udały Ci się funkie. Strasznie podoba mi się także Twoja kolekcja białych róż  

Różyczki jeszcze i Tobie dadzą się nacieszyć...zobaczysz
 Różyczki jeszcze i Tobie dadzą się nacieszyć...zobaczysz  W końcu te deszcze kiedyś muszą się skończyć
 W końcu te deszcze kiedyś muszą się skończyć  

w takich ilościach i takiej jakości to dawno nie widziałam. Cały czas jak je oglądałam to myślałam czy pojawi się Nutka i pojawiła się i to w takiej fajnej pozie.
  w takich ilościach i takiej jakości to dawno nie widziałam. Cały czas jak je oglądałam to myślałam czy pojawi się Nutka i pojawiła się i to w takiej fajnej pozie.   Uwielbiam wszystkie futrzaki.
 Uwielbiam wszystkie futrzaki. 

kwitła w domu a potem przetransportowana została na balkon. Muszę wkońcu znaleźć trochę czasu i wkoncu ją posadzić bo szkoda by było gdyby się zmarnowała tym bardziej że okolo 80 zl za nią daliśmy. Mam nadzieje ze w ogóle się przyjmie
  kwitła w domu a potem przetransportowana została na balkon. Muszę wkońcu znaleźć trochę czasu i wkoncu ją posadzić bo szkoda by było gdyby się zmarnowała tym bardziej że okolo 80 zl za nią daliśmy. Mam nadzieje ze w ogóle się przyjmie