Z ciekawością będę obserwować kolejne zmiany
Mój ogródek w ROD
- Ewelina
 - Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
 - Kontakt:

Re: Mój ogródek w ROD
Witam Krajankę 
 Z przyjemnością pooglądałam zdjęcia Twojej działki , popatrzyłam na zmiany, jakie się tu dokonują. Z czasem doczekasz się pięknego rekreacyjnego zakątka, ale przecież "nie od razu Kraków zbudowano". Lepiej zaplanować  co chcesz zmienić , co posadzić , co z istniejącego stanu wykorzystać i potem krok po kroczku to realizować.

Troszke zdjęć na działce nie za wiele ostatnio się dziejeale zakwitły mi clematisy 

postawiliśmy basen w miejscu gdzie zakopaliśmy oczko wodne

brak czasu i funduszy zaspokojamy spotkaniami rodzinnymi w wekendy

z przyjaciółmi na plaży niedaleko naszej działki

oraz planujemy jak zagospodarować reszte kącika dla dzieci

myśle że jak cała "afera" z rod ucichnie i bedzie korzystna dla nas działkowców to ruszymy pełną parą bo pomysłow wiele
serdecznie wszystkich pozdrawiam

postawiliśmy basen w miejscu gdzie zakopaliśmy oczko wodne

brak czasu i funduszy zaspokojamy spotkaniami rodzinnymi w wekendy

z przyjaciółmi na plaży niedaleko naszej działki

oraz planujemy jak zagospodarować reszte kącika dla dzieci

myśle że jak cała "afera" z rod ucichnie i bedzie korzystna dla nas działkowców to ruszymy pełną parą bo pomysłow wiele
serdecznie wszystkich pozdrawiam
- imer
 - 1000p

- Od: 29 lip 2011, o 15:51
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
 - Kontakt:

Klemek ślicznie zakwitł 
A sobotnie spotkania rodzinne przy grillu na działce... hihi skąd ja to znam

A sobotnie spotkania rodzinne przy grillu na działce... hihi skąd ja to znam
Imer nawet nie wiesz jak się cieszę że clemek mi zakwitł myslałam że w tym roku się nie doczekam żadnego kwiatka  bo clemki mam zbiedronki i w porównaniu to tych ze sklepów ogrodniczych wyglądały marnie ale cena była kusząca mam posadzone na pergoli cztery i tak mi się marzy żeby każdy zakwitł na inny kolorek  

- imer
 - 1000p

- Kontakt:

Weroniko, ja tez się skusiłem na 2 klemki z biedronki i są bardzo rachityczne, malutkie listki, słabiutkie, ale na jednym pokazały się pędy kwiatowe, takie może 1-1,5cm. Skoro mówisz, że Twoje to takie same to może jest szansa że coś i z moich będzie. Powiedz mi proszę jak duże sa listki na Twoich i jak duże kwiaty, Bo wyglądaja naprawde ladnie.

Witajcie  
  oto dzisiejsze fotki z działki mam kilka roślinek dbam o nie ale nie znam nazw jest wwśród nich nawet jakaś mała dziwna choinka

moja jabłoń miała tyle owocu że połowa już pospadała nie wiem może to normalne

za to winogrono to moja duma

imer będę na działce w sobote to porobie fotorelacje dla ciebie z clemków bo chyba się zanosi że kolejny zakwitnie

moja jabłoń miała tyle owocu że połowa już pospadała nie wiem może to normalne

za to winogrono to moja duma

imer będę na działce w sobote to porobie fotorelacje dla ciebie z clemków bo chyba się zanosi że kolejny zakwitnie
- imer
 - 1000p

- Kontakt:

Ale ładnie winogronka dojrzewają, u nas dopiero malutkie kuleczki. Liliowce tez w pełnym rozkwicie.
Weroniko, to czekam na zdjęcia tych powojników biedronkowych. Ja będę chyba też w weekend to ciekaw jestem co tam u mnie.
Ale widzę, że na mojej działce w tym roku wszystko ma 2-3 tygodnie opóźnienia

Weroniko, to czekam na zdjęcia tych powojników biedronkowych. Ja będę chyba też w weekend to ciekaw jestem co tam u mnie.
Ale widzę, że na mojej działce w tym roku wszystko ma 2-3 tygodnie opóźnienia
Imer porobiłam ci kilka fotek moich clemkow te z jednej strony pergoli rosna szybciej lepiej i szybciej zakwitły pewnie z tamtej strony mają cały dzień słońce  

Jak widzisz moje clemki mają dwa rodzaje liści i kwitna jak na razie chyba te same nie wiem może te drugie sa pożniejsze według kartoników powinny zakwitnąć jeszcze ville de lyon i hagley hybrid jeśli wierzyć że w biedronce sadzonki są pakowane do odpowiednich pudełek bo te co mi zakwitły to chyba jackmani a takie właśnie między innymi kupiłam sadziłam je w tym roku dopiero wiec mam nadzieje że w przyszłym roku pójda po całości a jak twoje clemki?

moje dwa nuguski tylko im w głowie kąpiel w basenie a jak mają pomóc to sie rozsiadaja na chuśtawke i udają zmeczone

Jak widzisz moje clemki mają dwa rodzaje liści i kwitna jak na razie chyba te same nie wiem może te drugie sa pożniejsze według kartoników powinny zakwitnąć jeszcze ville de lyon i hagley hybrid jeśli wierzyć że w biedronce sadzonki są pakowane do odpowiednich pudełek bo te co mi zakwitły to chyba jackmani a takie właśnie między innymi kupiłam sadziłam je w tym roku dopiero wiec mam nadzieje że w przyszłym roku pójda po całości a jak twoje clemki?

moje dwa nuguski tylko im w głowie kąpiel w basenie a jak mają pomóc to sie rozsiadaja na chuśtawke i udają zmeczone
- imer
 - 1000p

- Kontakt:

Dzięki za fotki klemków, mój w końcu tez zakwitł! Jest bardzo podobny (na zdjęciach wyszedł trochę bardziej "różowy" ale to przez zle ustawienie aparatu). Obsypał się kwiatkami, jednak listki wciąż ma malutkie. A zabawa w basenie to chyba podstawa, moja mała jak tylko słyszy, że jedziemy na działke to podstawowe pytanie "a będe się mogła popluskać w basenie?".

- 
				davussum
 - 500p

- Od: 26 sie 2010, o 15:39
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Witam
widzę że woda w basenie też tak przejrzysta jak u nas
 Działeczka prezentuje się coraz piękniej. Bardzo podoba mi się clematisek, dziś przeglądałam clematisy bo szukam czego by posadzić obok winobluszcza.

widzę że woda w basenie też tak przejrzysta jak u nas
- kulow
 - 50p

- Od: 11 sie 2012, o 17:35

Piekny ogród , a nowy bedzie zpewnościa jeszcze piękniejszy , już widac kobiecą ręke . 

A dziękuje za miłe słowa.Niestety w tym roku żegnamy się z tą działeczką przeejmują ja nasi znajomi a my przenosimy na nową 20km bliżej.Zapraszam do siebie na moja nową działkę z pola po kukurydzy 

- anabuko1
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Witaj 
 pospacerowałam  sobie po twoim zielonym skrawku ziemi. 
  ajniutko masz ,  i fajnie,że pokazałas te metamorfozy,Ładna perygola i powojniki 
 a kot 
 Myślałam,ze to moja Fiona 

Jest taka sama 

Trzymam kciuki za wszystkie ogrodowe plany

Trzymam kciuki za wszystkie ogrodowe plany
- 
				leszczyna
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

WERONIKO...... nie żal się żegnać.....mnie też czeka takie rozstanie i już się miotam.....

Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna

Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna