Edenka piękniusia,moje już kończą kwitnienie, będę przylatywać do Ciebie się pozachwycać. Zakupy róż na allegro to ruletka, pierwsze róże tam kupiłam, z 10, tylko dwie przeżyły zimę. Teraz, jak oglądam zdjęcia i opisy to się uśmiecham, ale wtedy nie było mi do śmiechu.
  Edenka piękniusia,moje już kończą kwitnienie, będę przylatywać do Ciebie się pozachwycać. Zakupy róż na allegro to ruletka, pierwsze róże tam kupiłam, z 10, tylko dwie przeżyły zimę. Teraz, jak oglądam zdjęcia i opisy to się uśmiecham, ale wtedy nie było mi do śmiechu.Róże Maddy77
Re: Róże Maddy77
Madziu mamy identyczne kompostowniki.  Edenka piękniusia,moje już kończą kwitnienie, będę przylatywać do Ciebie się pozachwycać. Zakupy róż na allegro to ruletka, pierwsze róże tam kupiłam, z 10, tylko dwie przeżyły zimę. Teraz, jak oglądam zdjęcia i opisy to się uśmiecham, ale wtedy nie było mi do śmiechu.
  Edenka piękniusia,moje już kończą kwitnienie, będę przylatywać do Ciebie się pozachwycać. Zakupy róż na allegro to ruletka, pierwsze róże tam kupiłam, z 10, tylko dwie przeżyły zimę. Teraz, jak oglądam zdjęcia i opisy to się uśmiecham, ale wtedy nie było mi do śmiechu.

Edenka piękniusia,moje już kończą kwitnienie, będę przylatywać do Ciebie się pozachwycać. Zakupy róż na allegro to ruletka, pierwsze róże tam kupiłam, z 10, tylko dwie przeżyły zimę. Teraz, jak oglądam zdjęcia i opisy to się uśmiecham, ale wtedy nie było mi do śmiechu.- kureczka81
- 100p 
- Od: 19 mar 2012, o 14:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękna Edenka! Ja nie mogę się doczekać mojej   Schackenborg C. to róza której kolor mnie zachwyca a którego nie mam w swojej kolekcji a szkoda
 Schackenborg C. to róza której kolor mnie zachwyca a którego nie mam w swojej kolekcji a szkoda  

Schackenborg C. to róza której kolor mnie zachwyca a którego nie mam w swojej kolekcji a szkoda
" Chcesz być szczęśliwy przez całe życie - załóż sobie ogród ! "
pozdrawiam maniaków natury Agnieszka
róże kureczki81

pozdrawiam maniaków natury Agnieszka
róże kureczki81
- JSZFRED
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
Madziu młody ogródek ale pięknie się zapowiada a kolekcja różana cudna

- Maddy77
- 500p 
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:

Olu widocznie miałaś więcej szczęścia niż ja, ale wolę uczyć się na swoich błędach. Mam w planach dokupić kilka podobnych róż do Coral P., bo kolor naprawdę powala na kolana
 Mam ją niedługo, więc jeśli chodzi o zimowanie to będę musiała poczekać do wiosny, ale deszcze jej zupełnie nie przeszkadzają
 Mam ją niedługo, więc jeśli chodzi o zimowanie to będę musiała poczekać do wiosny, ale deszcze jej zupełnie nie przeszkadzają  
 Maju dziękuje za odwiedzinki
 Edenka rulez
 Edenka rulez  
 Madziu dziś w nocy znowu padało i Queen of Sweden została bez kwiatków
 , ale że to są młode różyczki to mam się uzbroić w cierpliwość i dać im czas na wzmocnienie
, ale że to są młode różyczki to mam się uzbroić w cierpliwość i dać im czas na wzmocnienie  Życzę kwitnienia bez zakłóceń
 Życzę kwitnienia bez zakłóceń  
 Asiu moja Edenka za niedługo pewnie przekwitnie, ale póki co cieszę się nią każdego dnia. Dobrze, że ogródek mam przy domku to mogę ze spokojem podziwiać każdy etap kwitnienia
 Moje oczekiwanie na kwitnącą Edenkę przysporzyło mi niezłej adrenaliny
 Moje oczekiwanie na kwitnącą Edenkę przysporzyło mi niezłej adrenaliny  Na każdą królewnę czekam bardzo emocjonująco
 Na każdą królewnę czekam bardzo emocjonująco  
 Beatko Jesteś zadowolona ze swojego? Tylko róże z allegro zostawiły wiele do życzenia, ale z pozostałych zakupów jestem zadowolona. Liczyłam się z tą możliwością, że to będzie niewypał, więc rozczarowanie nie było aż tak wielkie choć nadzieja była, że pojawią się te właściwe różyczki
 Zapraszam serdecznie
 Zapraszam serdecznie  
 Aguś Schackenborg C., czyli Coral Palace mogę polecić póki co z ręką na sercu
 Jest po prostu boska
 Jest po prostu boska  
 Asiu dziękuje za wizytę
 Młody i troszkę mały
 Młody i troszkę mały  , więc zakupy muszą być bardzo przemyślane
, więc zakupy muszą być bardzo przemyślane 
- Aszka
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
Magda,mam zaufanie do chyba dwóch sprzedawców.U nich nigdy nie miałam pomyłek a Ci wszyscy nowi  

i cieszę się,że Schackenborg C., czyli Coral Palace ma kolejnych zwolenników

i cieszę się,że Schackenborg C., czyli Coral Palace ma kolejnych zwolenników

- Maddy77
- 500p 
- Kontakt:
Na dobranoc mały spacer po różanych zakątkach. I tak Eden Rose w pełnym rozkwicie  Jestem nią całkowicie zafascynowana
 Jestem nią całkowicie zafascynowana  

Jej siostrzyczka Red Eden Uwielbiam takie mocne kolorki
 Uwielbiam takie mocne kolorki  Szykuje się obfite kwitnienie
 Szykuje się obfite kwitnienie  oraz piękny Falstaff
 oraz piękny Falstaff

Wszyscy moi znajomi wiedzą, że kocham się w każdym odcieniu fioletu, od lawendowego po ciemny jagodowy Jakieś 9 lat temu jak pomalowałam sobie pokój na lawendowo to ojciec chciał mnie z domu wyrzucić
 Jakieś 9 lat temu jak pomalowałam sobie pokój na lawendowo to ojciec chciał mnie z domu wyrzucić  , a teraz to najmodniejszy kolor. Oczywiście musiałam sama go malować, ale za to postawiłam na swoim
, a teraz to najmodniejszy kolor. Oczywiście musiałam sama go malować, ale za to postawiłam na swoim  . Nawiązując do tego koloru nie mogło go zabraknąć w moim ogródku. Czyż nie jest uroczy?
. Nawiązując do tego koloru nie mogło go zabraknąć w moim ogródku. Czyż nie jest uroczy?

W pełnej okazałości Coral P., czyli Schackenborg Castle oraz delikatniejsza pod względem koloru Kalmar Castle

Dwie piękne nieznajome jak się okazało Jakby ktoś je rozpoznał to będę wdzięczna
 Jakby ktoś je rozpoznał to będę wdzięczna  

Po ciężkich bojach o jej życie, dziś okazała wdzięczność Znalazłam na First Lady 2 małe pączuszki
 Znalazłam na First Lady 2 małe pączuszki  Oto 1 z nich
 Oto 1 z nich

Na koniec zaprezentuje moje najświeższe nabytki Upragniony Rooguchi i Princess Diana oraz C. Westerplatte
 Upragniony Rooguchi i Princess Diana oraz C. Westerplatte

Muszą jeszcze trochę pomieszkać w doniczkach. Ich miejsce zajmują inne clematisy, a z kolei im muszę znaleźć nowe miejsce Mała przeprowadzka się szykuje, ale to pwenie każdy tak ma, że mu się koncepcja zmienia
 Mała przeprowadzka się szykuje, ale to pwenie każdy tak ma, że mu się koncepcja zmienia 

Jej siostrzyczka Red Eden
 Uwielbiam takie mocne kolorki
 Uwielbiam takie mocne kolorki  Szykuje się obfite kwitnienie
 Szykuje się obfite kwitnienie  oraz piękny Falstaff
 oraz piękny Falstaff 

Wszyscy moi znajomi wiedzą, że kocham się w każdym odcieniu fioletu, od lawendowego po ciemny jagodowy
 Jakieś 9 lat temu jak pomalowałam sobie pokój na lawendowo to ojciec chciał mnie z domu wyrzucić
 Jakieś 9 lat temu jak pomalowałam sobie pokój na lawendowo to ojciec chciał mnie z domu wyrzucić  , a teraz to najmodniejszy kolor. Oczywiście musiałam sama go malować, ale za to postawiłam na swoim
, a teraz to najmodniejszy kolor. Oczywiście musiałam sama go malować, ale za to postawiłam na swoim  . Nawiązując do tego koloru nie mogło go zabraknąć w moim ogródku. Czyż nie jest uroczy?
. Nawiązując do tego koloru nie mogło go zabraknąć w moim ogródku. Czyż nie jest uroczy?
W pełnej okazałości Coral P., czyli Schackenborg Castle oraz delikatniejsza pod względem koloru Kalmar Castle

Dwie piękne nieznajome jak się okazało

Po ciężkich bojach o jej życie, dziś okazała wdzięczność
 Znalazłam na First Lady 2 małe pączuszki
 Znalazłam na First Lady 2 małe pączuszki  Oto 1 z nich
 Oto 1 z nich
Na koniec zaprezentuje moje najświeższe nabytki

Muszą jeszcze trochę pomieszkać w doniczkach. Ich miejsce zajmują inne clematisy, a z kolei im muszę znaleźć nowe miejsce
 Mała przeprowadzka się szykuje, ale to pwenie każdy tak ma, że mu się koncepcja zmienia
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Maddy, rozyczki piękne, zwłaszcza Eden   Mój dopiero zaczyna kwitnąć, mial mały poślizg
 Mój dopiero zaczyna kwitnąć, mial mały poślizg   czy jego czerwony kolega kwitnie tak samo, z wyjątkiem koloru? Widzę, że powojniczki już są, teraz czekamy na kwiaty
 czy jego czerwony kolega kwitnie tak samo, z wyjątkiem koloru? Widzę, że powojniczki już są, teraz czekamy na kwiaty  

Mój dopiero zaczyna kwitnąć, mial mały poślizg
 Mój dopiero zaczyna kwitnąć, mial mały poślizg   czy jego czerwony kolega kwitnie tak samo, z wyjątkiem koloru? Widzę, że powojniczki już są, teraz czekamy na kwiaty
 czy jego czerwony kolega kwitnie tak samo, z wyjątkiem koloru? Widzę, że powojniczki już są, teraz czekamy na kwiaty  
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
 Magda, jak masz zdjęcia już kwitnącego Red Edena, to wstaw proszę.
 Magda, jak masz zdjęcia już kwitnącego Red Edena, to wstaw proszę.Ta róża mnie też się podoba.

- Maddy77
- 500p 
- Kontakt:
Dziś u mnie były 3 burze  Zrobiło się zimniej, ale to może lepiej, bo jak był taki upał to nawet pielić się nie chciało
 Zrobiło się zimniej, ale to może lepiej, bo jak był taki upał to nawet pielić się nie chciało  A teraz ze spokojem mogę zrobić zaplanowaną rewolucję
 A teraz ze spokojem mogę zrobić zaplanowaną rewolucję  Efekty na pewno pokaże
 Efekty na pewno pokaże  

Kasiu, Maju Red Eden aktualnie jest w stanie pączków. Kwitł dopiero 1 kwiatkiem, więc pączki pokaże aktualne, a pełny kwiat pochodzi z pierwszego kwitnienia. Kolor ma soczystą czerwień. Mój aparat nie do końca ukazuje tą barwę, ale mogę zapewnić, że jest boski i pięknie pachnie 

Cały etap kwitnienia Red Eden 

Różyczką burze nie przeszkodziły w kwitnieniu Oczywiście Queen of Sweden zgubiła wszystkie płatki i jest łysa
 Oczywiście Queen of Sweden zgubiła wszystkie płatki i jest łysa  Kwitnąco
 Kwitnąco  

Tylu pączków u mnie jeszcze nie było Ciekawe ile z nich zakwitnie
 Ciekawe ile z nich zakwitnie  

Zrobiło się zimniej, ale to może lepiej, bo jak był taki upał to nawet pielić się nie chciało
 Zrobiło się zimniej, ale to może lepiej, bo jak był taki upał to nawet pielić się nie chciało  A teraz ze spokojem mogę zrobić zaplanowaną rewolucję
 A teraz ze spokojem mogę zrobić zaplanowaną rewolucję  Efekty na pewno pokaże
 Efekty na pewno pokaże  
 Kasiu, Maju Red Eden aktualnie jest w stanie pączków. Kwitł dopiero 1 kwiatkiem, więc pączki pokaże aktualne, a pełny kwiat pochodzi z pierwszego kwitnienia. Kolor ma soczystą czerwień. Mój aparat nie do końca ukazuje tą barwę, ale mogę zapewnić, że jest boski i pięknie pachnie

Cały etap kwitnienia Red Eden

Różyczką burze nie przeszkodziły w kwitnieniu
 Oczywiście Queen of Sweden zgubiła wszystkie płatki i jest łysa
 Oczywiście Queen of Sweden zgubiła wszystkie płatki i jest łysa  Kwitnąco
 Kwitnąco  

Tylu pączków u mnie jeszcze nie było

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
 dziękuję za Red Edena, zastanawiam się czy ona ma dużo kwiatów. Jeszcze będę Cie prosić o jej zdjęcia,  dobrze
 dziękuję za Red Edena, zastanawiam się czy ona ma dużo kwiatów. Jeszcze będę Cie prosić o jej zdjęcia,  dobrze  
- Agnieszka73
- 100p 
- Od: 8 cze 2012, o 09:43
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Blue River cudo,dwa lata u mnie mieszkała ta róża i czarowała zapachem  

Chętnie poczekam na Twojego

Chętnie poczekam na Twojego

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
U mnie tylko tyle pąków jest na NN-kach. Ależ będzie kwitnienie 

- justi177
- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Cześć Magdaleno  

Czarujesz różami, i to wieloma z wyższej półki..... pieknie się zanosi
 pieknie się zanosi  kilka mnie zauroczyło, kilka mamy takich samych, hipnotyzuje mnie ostatnio kolor lawendowy, Waltztime Climbing będę podglądać u Ciebie, tak jak Novalis u innych.... Edenka bez komentarza
 kilka mnie zauroczyło, kilka mamy takich samych, hipnotyzuje mnie ostatnio kolor lawendowy, Waltztime Climbing będę podglądać u Ciebie, tak jak Novalis u innych.... Edenka bez komentarza  

Czarujesz różami, i to wieloma z wyższej półki.....
 pieknie się zanosi
 pieknie się zanosi  kilka mnie zauroczyło, kilka mamy takich samych, hipnotyzuje mnie ostatnio kolor lawendowy, Waltztime Climbing będę podglądać u Ciebie, tak jak Novalis u innych.... Edenka bez komentarza
 kilka mnie zauroczyło, kilka mamy takich samych, hipnotyzuje mnie ostatnio kolor lawendowy, Waltztime Climbing będę podglądać u Ciebie, tak jak Novalis u innych.... Edenka bez komentarza  

Pozdrawiam

- Maddy77
- 500p 
- Kontakt:

Maju obecnie Red Eden ma jakieś 10 pączków, więc jak dla mnie bomba
 Na pewno będę pokazywać jak kwitnie ze specjalną dedykacją dla Ciebie
 Na pewno będę pokazywać jak kwitnie ze specjalną dedykacją dla Ciebie  
 Agnieszko, Aniu mam nadzieje, że to jest Blue River gdyż kupowałam go w necie i może być różnie
 Czas pokaże
 Czas pokaże  
 Madziu byle Blue River nie okazał się NN

Justyno dziękuje bardzo za miłe słowa
 Kolor lawendowy jest boski
 Kolor lawendowy jest boski  Na Novalis też ostrze sobie ząbki
 Na Novalis też ostrze sobie ząbki  
 Dziś cały dzień spędziłam na pieleniu i tak się nie wyrobiłam
 Oby jutro nie padało
 Oby jutro nie padało  Posadziłam nowe klemki
 Posadziłam nowe klemki  Obok Waltztime Climbing posadziłam C. Westerplatte
 Obok Waltztime Climbing posadziłam C. Westerplatte
Modernizację przeszła rabatka z pnącymi różami. Posadziłam tam 4 klemki, które rosły przy pergoli (2 C. Mazowsze posadzone po zewnętrznych stronach, a po środku 2 C. The President), a przy pergoli będzie rósł Rooguchi i póki co C. Princes Diana. Pergolę pokażę jutro
 Te piękne fale wykonał M
 Te piękne fale wykonał M  

Aktualnie największą atrakcją wśród róż jest kwitnący Falstaff
 Kwiaty mają przepiękny kolor, a zapach jest oszałamiający
 Kwiaty mają przepiękny kolor, a zapach jest oszałamiający  oraz o nietypowym kolorze Kalmar Castle
 oraz o nietypowym kolorze Kalmar Castle 

Kasiek *
 Kasiek *