Super wyszła ta półeczka na kwiaty. Kolorek również.
Ale tej płaskiej brzoskwinki zazdroszczę Ci. Ostatnio kupiłam w sklepie takie owoce SUPERRRRRR.
Muszę gdzieś posadzić taką.
woda to jest to co dzieci (i my) lubimy latem najbardziej. Fajne te kwietniki , widziałam podobne na all, jak szukałam rozciąganych kratek do altany, takich myśliwskich. M sobie takie wymyślił a ja szukam. Póki co nie ma nigdzie potrzebnych wymiarów, trzeba będzie łączyć i kombinować
Półeczki bardzo pięknie komponują - pierwszy raz widzę żurawki w doniczkach nawet nie pomyślałabym.
Te fioletowe to dzowneczki - to jednoroczne czy wieloletnie ?
Przepięknie u Ciebie kolorowo. A hamaka zazdroszczę fajna rzecz zwłaszcza jak ma się go gdzie powiesić.
Niby w sklepach są gotowce ale to nie to samo co pod drzewami :P
Marzka , no te z allegro ja tez docinałam bo mi nie pasowały - jedne tak inne za długie - ale to da cie i lepeij dwa mniejsze złązyć - też to będzie fajnie bo one tanie są .
Aga - hamak z podtsawą strasznie drogi - lepiej 2 belki kupić i pod kątem wkopać - obsypać piaskiem z cementem - zalać woda i już .
Ja mam wielką wierzbe - a miała 3 m jak sie tu wprowadziliśmy a dzisiaj ma z chyba 8 - więc jeden koniec do niej a drugi jak widać - belka - powodzenia !
Dziękuję za wizytę u nas- noo tak dobrze to nie ma -,ze wzgledu na stawy dzieciaki sa ciągle na oku i jak nie mam nic do zorbienia w tej cześci łąki to niestety wracają przed dom - życie
Tak psiaki mają dobrze , choc nie na raz ,sa takie co sie nie lubią i musza być na zmianę wypuszczane - też życie
skąd ja to znam, że dziecko cały czas na oku mam, a były czasy, że psy się nie lubiły i musiałam na 2 tury na spacery chodzić.
U mnie się ochłodziło i basen chwilowo stoi nieużywany. Za to niby mam więcej czasu dla rośłinek
i zabawa w nalewki - na StART - Wisnióweczka , jutro nastawimy Morelówkę taaa , lubię robić gorzej z piciem - mam do dzisiaj a to 3 rok aroniówkę - bardzo dobra aroniówkę - ale mały kieliszeczek jak jesien i nie ma kto pić - zaczne rozdawać!
Zeszła jedynie z kwiatu bzu czarnego z cytrynami - pyszna była