No to ja nie ma się co porównywać z Tobą moje zbiory są marne i nie bardzo wiem dlaczego krzewy powoli rosną , bo to są prawie dzikie rośliny. Znajdę chyba na jesieni tego Wojtka i kupię. Pod tym adresem co podałaś ja kupowałam clematisy i pnącza. Rośliny były w porządku. Jak na ten burzowo deszczowy dzień to róże rozweselające!
Ogród z Krzywą Jabłonią 2012
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród z Krzywą Jabłonią 2012
No to zdjęcie mogłoby być ciekawe
No to ja nie ma się co porównywać z Tobą moje zbiory są marne i nie bardzo wiem dlaczego krzewy powoli rosną , bo to są prawie dzikie rośliny. Znajdę chyba na jesieni tego Wojtka i kupię. Pod tym adresem co podałaś ja kupowałam clematisy i pnącza. Rośliny były w porządku. Jak na ten burzowo deszczowy dzień to róże rozweselające!
- Miiriam

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
myszka
- 200p

- Od: 9 lip 2011, o 18:03
Pozdrawiam!!!
- semper

- Od: 27 lis 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
BernadetkoMariusz to w tej chwili najlepsze miejsce w Polsce, gdzie można kupić tanie i porządne rojniki, zresztą nie tylko.Ja u niego wiosną kupiłem 27 sztuk. Przewertowałem cały internet i On ma największy wybór.Jedynym minusem jest to , że gdzieś pogubił nazwy i na razie jak widzisz na Moich są głównie numery.Jeżeli ktoś ma dużo pieniędzy to jest szkółka na Słowacji ok. 500 odmian po 1 euro.Te rojniki od Mariusza to kupujesz z nowej oferty?Mam w tej chwili jednego rojnika Odiitty.Mam ich dużo , a ten rośnie w nieodpowiednim miejscu i nie mam już go gdzie wcisnąć.
- babuszka1
- 50p

- Od: 1 lip 2011, o 13:28
Piękne róże Bernadettko! Z moich pięciu tegorocznych zakupów jedna wypadła a reszta sobie radzi- jakoś na tym słonecznym gliniastym kawałku przy drodze. Niedawno kupowałam róże na imieniny Eli i w Wiśniowej była przepiękna angielska pełnokwiatowa w kolorze fioletowym- za 50 zeta
Zakochałam się po prostu- a jaka pachnąca
Nie miałam już kasy ale żałuję bo szukałam jej w necie i nie wiem czy jest taka....
-
myszka
- 200p

To zdjęcie róży z pajączkiem-prześliczne.Róże piękne.Dzięki takim zdjęciom jak Twoje zaczynam przekonywać się do róży kremowych i białych.
Pozdrawiam!!!
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Całkiem pokażna kolekcja różana....
Fajnie będzie jak się rozrosną.
Fajnie będzie jak się rozrosną.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Bernadetko kolekcja róż imponująca
,ale udało Ci się pająka upolować 
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Pająk mi się nie podoba
Ale róże nie wiem która piękniejsza

Ale róże nie wiem która piękniejsza
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- Miiriam

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Witam was kochani ....
Róże ładne - owszem ..
Ale ja wam pokazałam w ostatnim poście jakie "czarne róże" kupiłam - powinny być ciemnoczerwone - a co jest?
Żółte, pomarańczowe, różowe ....
Też ładne - ale ...
Chyba będę kupować w sprawdzonych źródłach na przyszłość
Jesienią kroi się przesadzanie - bo bardzo chciałam mieć róże ciemne na tej rabacie ...
Dziś rozpoczęłam kolejne zabiegi rehabilitacyjne na kręgosłup - i znów ból na początku
Odpiszę wszystkim jutro ...
Róże ładne - owszem ..
Ale ja wam pokazałam w ostatnim poście jakie "czarne róże" kupiłam - powinny być ciemnoczerwone - a co jest?
Żółte, pomarańczowe, różowe ....
Też ładne - ale ...
Chyba będę kupować w sprawdzonych źródłach na przyszłość
Jesienią kroi się przesadzanie - bo bardzo chciałam mieć róże ciemne na tej rabacie ...
Dziś rozpoczęłam kolejne zabiegi rehabilitacyjne na kręgosłup - i znów ból na początku
Odpiszę wszystkim jutro ...
-
daffodil

- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Bernadko witaj
. Przyszłam do Ciebie z rewizytą, ale widzę, że dla Ciebie potrzebuję więcej czasu.... Muszę na spokojnie u Ciebie posiedzieć. Na razie przeglądnęłam z grubsza Twoje początki, obejrzałam białego Aniołka z aureolą i zachwyciłam się zdjęciami, szczególnie róż. Powinnam Ci napisać: "Cudze chwalicie swego nie znacie" - nie doceniasz swoich zdjęć, naprawdę są śliczne.
Ależ Ty masz już piękną kolekcję róż - naprawdę śliczne. No i ogród masz naprawdę pokaźny - 30 arów, dobrze doczytałam? Bernadko, w jakiej części małopolski mieszkasz? Bo jakoś niedoczytałam.... ale na spokojną lekturę Twojego wątku to sobie zimę zostawię..... teraz brak czasu, niestety. Ale na pewno postaram się być na bieżąco....
Ależ Ty masz już piękną kolekcję róż - naprawdę śliczne. No i ogród masz naprawdę pokaźny - 30 arów, dobrze doczytałam? Bernadko, w jakiej części małopolski mieszkasz? Bo jakoś niedoczytałam.... ale na spokojną lekturę Twojego wątku to sobie zimę zostawię..... teraz brak czasu, niestety. Ale na pewno postaram się być na bieżąco....
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Jak nie nornice to ślimaki.....oj biednaś Ty
.
A pies? Wydoroślał? Zmądrzał? Bo też potrafił szkód narobić
.
Dbaj o zdrówko! Ogródek poczeka.
A pies? Wydoroślał? Zmądrzał? Bo też potrafił szkód narobić
Dbaj o zdrówko! Ogródek poczeka.
-
myszka
- 200p

Życzę szybkich efektów zabiegów i cierpliwości,ale ja to masz.Dalej przeglądam efekty Twojej pracy i jestem oczarowana.
Pozdrawiam!!!
-
KDanuta

- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Róże piękne chociaż nie ciemne, tak to jest gdy trafi się na nieuczciwego sprzedawce