No ,no jak ślicznie się u Ciebie zrobiło , Dalia Akita jest rzeczywiście cudna u mnie w ubiegłym roku kwiaty miały 26-28 cm.
 No ,no jak ślicznie się u Ciebie zrobiło , Dalia Akita jest rzeczywiście cudna u mnie w ubiegłym roku kwiaty miały 26-28 cm. 

... doczekam się ...
  ... doczekam się ...

Okaże się, na razie rosną, co prawda nie wszystkie wyszły - cebule nie idealne widać. Mają kwitnąć we wrześniu. Zrobię potem zdjęcie i wam pokaże.
  Okaże się, na razie rosną, co prawda nie wszystkie wyszły - cebule nie idealne widać. Mają kwitnąć we wrześniu. Zrobię potem zdjęcie i wam pokaże.
Wspaniale Ci idzie z tym odnawianiem-głowa do góry i oby tak dalej bo jest na co popatrzećjdz11 pisze:Witam Was

Oj już dawno nie pisałam nic wiele w wątku. Jakoś tak zapał mnie odszedł, ale trzeba to zmienić. Zmieniałam rabaty, dorabiałam nowe, przesadzałam, a efekty dalej nie wszystkie mnie zadowalają.
Co do dali z internetu, okazały się zupełnie inne. Miały być w odcieniach fioletu, a są w barwach narodowych - może to jaki spisek z euro związany

. Jedne białe inne czerwone - nic zachwycającego. Poza jedną, niewiarygodna
i taka olbrzymia - kwiat w rozmiarze mojej dłoni. Czekałam 4 dni żeby wreszcie ukazał swe piękno i oto ...
By jdz11 at 2012-07-05
By jdz11 at 2012-07-05
Kolory nie oddane w 100% ale to już tak bywa ze zdjęciami.
Zadowolona jestem z jednej rabaty - tyle razy ją zmieniałam, aż wreszcie myślę już skończyłam. Zbudowałam do niej pergolę - sama - dla klematisu, o ile nie okaże się czymś zupełnie innym - niespodzianka z biedronkijak zwykle to bywa oraz posadzona została tam też męczennica - ciekawe czy zakwitnie

By jdz11 at 2012-07-05
By jdz11 at 2012-07-05
By jdz11 at 2012-07-05
By jdz11 at 2012-07-05
Rosną na niej jakieś iglaki o nazwach bliżej nie znanych ... i kilka kwiatów. Ma duma tegoroczna - juka
Na zakończenie taki skromny widoczek :
By jdz11 at 2012-07-05

Warzywnik masz piękny..moje gratulacje
 Warzywnik masz piękny..moje gratulacje 

. Zaciekawiły mnie także lilie jesienne. Nie słyszałam o takich, no cóż jak zakwitną u ciebie to się dowiem.
 . Zaciekawiły mnie także lilie jesienne. Nie słyszałam o takich, no cóż jak zakwitną u ciebie to się dowiem.   . Moje kanny także mają już pąki.
 . Moje kanny także mają już pąki.  

kiedy u was już kończą kwitnienie - ja doczekałam się na pierwszą w tym sezonie lilie ...
  kiedy u was już kończą kwitnienie - ja doczekałam się na pierwszą w tym sezonie lilie ...

.Masz śliczną lewkonię ;:215Wyobrażam sobie jak pięknie pachnie. Siałaś ją w domu?.Moja to jeszcze miniaturka
 .Masz śliczną lewkonię ;:215Wyobrażam sobie jak pięknie pachnie. Siałaś ją w domu?.Moja to jeszcze miniaturka  i na razie nie ma zamiaru kwitnąć. Jak sobie radzisz ze ślimakami,że nie zjadły Ci dalii?
 i na razie nie ma zamiaru kwitnąć. Jak sobie radzisz ze ślimakami,że nie zjadły Ci dalii?