a nie 3 razy dziennie..

i w odstępach tak jak pisze Ania..
czyli łącznie 3 opryski w ciągu 9 dni ;)
Ja m musze zagonić bo opryskane raz.. tydzień temu.. ale trzeba zapobiec.. i zrobić 2...
i też nie wiedziałam że nie obrywa sę i oberwałam.. i zaraz na 2 pojawił się z suchą..
jeden w sobote był.. 2 w czwartek...
Więc teraz niech rośnie sobie..
Swoją drogą na targu widziałam pomidory sprzedawał gościu z sucha..
spojrzałam i mówie zdziwiona.. z suchą zgnilizną pan sprzedaje...

A on mi że tylko z 1 rzędu ma takie właśnie.. że tam sucho mają i zgnilizna się pojawiła..
a potem od Ani dowiedziałam się właśnie że gościu miał racje że od suszy też może się sucha robić.. -a myślałam że niedouczony i nie wie że to z braku wapna

Ja też właśnie tak to zrozumialam, ale mnie "ubiegliście"!
 Ja też właśnie tak to zrozumialam, ale mnie "ubiegliście"!  

,a jeszcze mąż poganiał na działkę.
  ,a jeszcze mąż poganiał na działkę. No więc dzisiaj po przybyciu na działke poleciałam do tego ze suchą zgnilizną , a on zemdlony....aż sobie przeklnęłam.Fakt ,ciepło było,ale byałm o godz  18...to chyba nie od słońca?
 No więc dzisiaj po przybyciu na działke poleciałam do tego ze suchą zgnilizną , a on zemdlony....aż sobie przeklnęłam.Fakt ,ciepło było,ale byałm o godz  18...to chyba nie od słońca?  Zrobiłam mu oprysk z saletry wapniowej ....jutro obadam ,co znim dalej i zrobię fotkę.Może przelany...bo do dzisiaj ciągle padało i lało od tygodnia...a on w doniczce 25l posadzony....
 Zrobiłam mu oprysk z saletry wapniowej ....jutro obadam ,co znim dalej i zrobię fotkę.Może przelany...bo do dzisiaj ciągle padało i lało od tygodnia...a on w doniczce 25l posadzony....  

Czy nie trzeba wtedy go powtarzać?
 Czy nie trzeba wtedy go powtarzać?