Dziękuję za komplementy.
 Dziękuję za komplementy.   
 Dalszy ciąg lilii...
'Cocopa'

'Graffity'

Dziękuję za komplementy.
 Dziękuję za komplementy.   

Jak sorbet malinowy
 Jak sorbet malinowy   

Na zdjęciach nie widać pięknego połysku jaki mają płatki.
 Na zdjęciach nie widać pięknego połysku jaki mają płatki.   Podeślę Ci link do sklepu.
  Podeślę Ci link do sklepu.  

Przecenione i często za niewielkie pieniążki pięknie odżywają i rosną. Natomiast w moim przypadku nie trzymają się na parapetach wcale te droższe kwiaty domowe. Pamiętam jak dostałam ładnego storczyka z kwiaciarni za niemałą sumkę, a on już po miesiącu zdechł.
 Przecenione i często za niewielkie pieniążki pięknie odżywają i rosną. Natomiast w moim przypadku nie trzymają się na parapetach wcale te droższe kwiaty domowe. Pamiętam jak dostałam ładnego storczyka z kwiaciarni za niemałą sumkę, a on już po miesiącu zdechł.

mieczyki juz są spore, ciekawe kiedy zakwitną...
 mieczyki juz są spore, ciekawe kiedy zakwitną...  czekam tez na Ismeny, widziałam, ze juz kwitną w innych wątkach...
 czekam tez na Ismeny, widziałam, ze juz kwitną w innych wątkach... 

a zdjęcia robisz cudowne
  a zdjęcia robisz cudowne  
  nad czym ubolewam
  nad czym ubolewam 

To naprawdę piękne kwiaty. Wysłałam już wiadomość.
  To naprawdę piękne kwiaty. Wysłałam już wiadomość.   
  Ismeny u mnie także jeszcze nie kwitną, mieczyki na razie małe...za to lilie nadrabiają kwiatami! Białe lilijki rzeczywiście cudnej urody, muszę kilka dokupić.
  Ismeny u mnie także jeszcze nie kwitną, mieczyki na razie małe...za to lilie nadrabiają kwiatami! Białe lilijki rzeczywiście cudnej urody, muszę kilka dokupić.   
  Dziękuję za przemiłe słowa o moich zdjęciach.
 Dziękuję za przemiłe słowa o moich zdjęciach.   

.
 . .
.
 Urlopujesz się??
  Urlopujesz się??