Moze dziś Fotosik bedzie dla mnie łaskawy, to spróbuje pokazać trochę zdjęć
Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izuniu - dasz radę spokojnie
i będziesz chodziła na paluszkach to roślinek nie poniszczysz
trochę powalczysz z folią ale za to efekt będzie powalający niewątpliwie
a ewentualne zniszczenia roślin szybko się zregenerują
nie zdążysz zauważyć jak wszystko wróci do normy 
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Witaj Izko chciałem Ci pokazać co wzeszło i zakwitło z Twoich roślin którymi mnie obdarowałaś,ale fotosik nie działa.Niezapominajka(chyba), to czysta bajka, z małej kępki wspaniale się rozrosła.Dobrze gra kolorystycznie z floksem,Jeszcze raz dzięki za te wszystkie cuda.Też mi chodzi po głowie oczko,nawet mam już załatwioną plastykową formę ale kiedy to zrobić.Znając Ciebie to przy Twoim oczku bedzie bajecznie,jestem tego pewien
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karolku, dzięki, ze tak wierzysz we mnie! Chyba jesteś większym optymistą niż ja ;)
Tymczasem i tak nie mogę folii kłaść, bo jest za zimno!
Witaj Andrzejku, cieszę się, że zajrzałeś
Ostatnio znów Cię nie ma. Pracujesz na działce? Jak masz formę, to zrobisz oczko w jeden dzień! Ja kopałam chyba trzy dni, ale ja słabą kobietą jestem ;), a poza tym potrzebowałam wiekszą dziurę, niż Ty bedziesz potrzebował na formę
Przy Twoim zapale i tempie prac, podejrzewam, ze wystarczy Ci nawet jedno popołudnie
Mam nadzieję, że kiedys ten Fotosik podciągnie się trochę i pozwoli nam powstawiać zdjęcia ;)
Witaj Haniu! Od stu lat? Ludzie już tak długo nie zyją...;)
Gabi i Haniu, walczyc to sobie mogę, tylko po co, jak walka z góry przegrana? Fotosik nawet pojedynczego zdjęcia dziś nie chce przesłać
Podły 
Tymczasem i tak nie mogę folii kłaść, bo jest za zimno!
Witaj Andrzejku, cieszę się, że zajrzałeś
Mam nadzieję, że kiedys ten Fotosik podciągnie się trochę i pozwoli nam powstawiać zdjęcia ;)
Witaj Haniu! Od stu lat? Ludzie już tak długo nie zyją...;)
Gabi i Haniu, walczyc to sobie mogę, tylko po co, jak walka z góry przegrana? Fotosik nawet pojedynczego zdjęcia dziś nie chce przesłać
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Onaczku, miło mi że tu zajrzałaś
Moze dziś się doczekasz ;)
Mariolko, jeżeli u mnie, to wina netu. Podejrzewam, ze jak Fotosik trochę przeciążony, a mój net słabnie (choć i tak jest niemiłosiernie powolny), to wtedy w ogóle nie mogę wysłać zdjęcia
Dziś się raz udało, to może wejdzie trochę 
Andrzejku, jak masz glinę, to sorry! Moze Ci to zająć więcej niż jedno popołudnie, zwłaszcza jak będziesz nosił wiaderkami, ale na pewno skończysz w jeden dzień
Ciekawe tylko, czy wytrzymasz do jesieni ;)
A zdjęcia robisz? Pokaż jak poobsadzałeś swoją dolinkę
I jak daleko jesteś z altanką! 
A teraz spróbuję wkleić kilka zdjęć, ale to może potrwać
Mariolko, jeżeli u mnie, to wina netu. Podejrzewam, ze jak Fotosik trochę przeciążony, a mój net słabnie (choć i tak jest niemiłosiernie powolny), to wtedy w ogóle nie mogę wysłać zdjęcia
Andrzejku, jak masz glinę, to sorry! Moze Ci to zająć więcej niż jedno popołudnie, zwłaszcza jak będziesz nosił wiaderkami, ale na pewno skończysz w jeden dzień
Ciekawe tylko, czy wytrzymasz do jesieni ;)
A zdjęcia robisz? Pokaż jak poobsadzałeś swoją dolinkę
A teraz spróbuję wkleić kilka zdjęć, ale to może potrwać
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.