one są groźne dla storczyków?
 one są groźne dla storczyków?piękne prezenty urodzinowe

,ja wczoraj twój wątek przeglądnełam i jestem pod wrażeniem ile ty już tych kwiatuchów masz
 ,ja wczoraj twój wątek przeglądnełam i jestem pod wrażeniem ile ty już tych kwiatuchów masz   .Ja dopiero zaczynam
 .Ja dopiero zaczynam   .......
 ....... trudno .......przesadziłam te dwa urodzinowe.I powiem wam ,że się opłacało.Falek już prawie korzenie stracił a podłoże śmierdziało grzybami a fuj...
 trudno .......przesadziłam te dwa urodzinowe.I powiem wam ,że się opłacało.Falek już prawie korzenie stracił a podłoże śmierdziało grzybami a fuj...  ,a miltonia po ostatnim podlaniu też pleśnią podeszła.Mam nadzieje,że im teraz będzie dobrze w nowych domkach
 ,a miltonia po ostatnim podlaniu też pleśnią podeszła.Mam nadzieje,że im teraz będzie dobrze w nowych domkach   ,no i mam nadzieję że kwiatki nie opadną
 ,no i mam nadzieję że kwiatki nie opadną   

w dodatku lista się wydłuża z zobaczeniem kolejnej piękności na forum
 w dodatku lista się wydłuża z zobaczeniem kolejnej piękności na forum  niestety do urodzin, imienin, rocznic, dniów kobiet, dziecka i walentynek daleko
 niestety do urodzin, imienin, rocznic, dniów kobiet, dziecka i walentynek daleko i inne też, ale który storczyk nie jest piękny
 i inne też, ale który storczyk nie jest piękny
dziąkujeduju pisze:Piękny urodzinowy phalenopsis

.....a rano jeszcze wszystkie kwiatki były normalne .A może to wina podłoża ???A podłoże są to duże kawałki kory.
 .....a rano jeszcze wszystkie kwiatki były normalne .A może to wina podłoża ???A podłoże są to duże kawałki kory.

,zobaczymy czy jutro coś się zmieni
 ,zobaczymy czy jutro coś się zmieni   

Najważniejsze, żeby wyszła z tego cało
 Najważniejsze, żeby wyszła z tego cało 

.....i wypuszcza nowy listek
 .....i wypuszcza nowy listek