Brzuszek leniwego tygryska rozbrajający, uwielbiam takie beztroskie kocie wylegiwanie

, mam nadzieję, że puszczą korzonki, trzymam pod słoiczkiem i zobaczymy.
 , mam nadzieję, że puszczą korzonki, trzymam pod słoiczkiem i zobaczymy. , myślałam, że on będzie miał lekko wywinięte płatki - tak niezwykłego nie widziałam, ale tym bardziej się cieszę
 , myślałam, że on będzie miał lekko wywinięte płatki - tak niezwykłego nie widziałam, ale tym bardziej się cieszę  

muszę jutro fotkę mojemu barokowi zrobić
 muszę jutro fotkę mojemu barokowi zrobić   strasznie się zazielenił
 strasznie się zazielenił  

człowiek to jednak całe życie się uczy
 człowiek to jednak całe życie się uczy   super
 super   niech Ci się ładnie rozrasta
 niech Ci się ładnie rozrasta   

, zajeżdżamy wczoraj na zakupy do biedronki - ja w kwiatki - są fiołki, biorę dwa(myślałam, że po 7 zł) przy kasie sprawdzam, że po 5zł. Dzisiaj M wrócił z pracy, my w samochód i do slepu, wpadamy za 4 min. dwudziesta z krzykiem"my tylko po kwiatki", cap za dwa fiołki i do kasy. Nic to, że ochroniarz się z nas śmiał, najważniejsze, że się udało
 , zajeżdżamy wczoraj na zakupy do biedronki - ja w kwiatki - są fiołki, biorę dwa(myślałam, że po 7 zł) przy kasie sprawdzam, że po 5zł. Dzisiaj M wrócił z pracy, my w samochód i do slepu, wpadamy za 4 min. dwudziesta z krzykiem"my tylko po kwiatki", cap za dwa fiołki i do kasy. Nic to, że ochroniarz się z nas śmiał, najważniejsze, że się udało  
  Zdjęcia zrobię jutro
  Zdjęcia zrobię jutro 

Piękne fiołeczki,gdzie fiołki tam i ja
 Piękne fiołeczki,gdzie fiołki tam i ja 

tak jak chyba wszyscy tu na forum ale fiołeczki warte takich starań
  tak jak chyba wszyscy tu na forum ale fiołeczki warte takich starań