cieszę się, że polubiłaś pticę!
 cieszę się, że polubiłaś pticę!  

Pięknie kwitną! Tak się zastanawiam jak to jest z przycinaniem przekwitłych kwiatostanów u róż piennych, bo zwróciłam uwagę, że u Ciebie przycięte są pod samym kwiatem a nie nad ostatnimi listkami u góry pędu... Nie mam piennych więc nie wiem na sto procent, ale jakoś intuicyjnie przycięłabym niżej
  Pięknie kwitną! Tak się zastanawiam jak to jest z przycinaniem przekwitłych kwiatostanów u róż piennych, bo zwróciłam uwagę, że u Ciebie przycięte są pod samym kwiatem a nie nad ostatnimi listkami u góry pędu... Nie mam piennych więc nie wiem na sto procent, ale jakoś intuicyjnie przycięłabym niżej 

W każdym razie każda posesja tam obsypana jest wiesiołkiem
 W każdym razie każda posesja tam obsypana jest wiesiołkiem  

no kochana to dopiero mnie zachwycilaś kolorami a Róże masz cudne , Begonie też bardzo lubię - co do zniszczeń , bardzo mi przykro bo widzę ile pracy i miłości wkładasz w ogródek
 no kochana to dopiero mnie zachwycilaś kolorami a Róże masz cudne , Begonie też bardzo lubię - co do zniszczeń , bardzo mi przykro bo widzę ile pracy i miłości wkładasz w ogródek   ale tu masz rację to ludzie są nieodpowiedzialni ,złośliwi i zamiast robić te same piękne rzeczy cieszą się i mają satysfakcję z tego ,że coś zostalo zniszczone . moja Babcia często mi powtarzała w trudnych momentach ,że - ''Głupich nie sieją ,sami się rodzą '' i to niestety jest prawda.
  ale tu masz rację to ludzie są nieodpowiedzialni ,złośliwi i zamiast robić te same piękne rzeczy cieszą się i mają satysfakcję z tego ,że coś zostalo zniszczone . moja Babcia często mi powtarzała w trudnych momentach ,że - ''Głupich nie sieją ,sami się rodzą '' i to niestety jest prawda.
 super pokazałaś piękne zdjęcia.Nawet zauważyłam męską rękę.Ja na razie nie mam robić gdzie zdjęć.Muszę coś wykombinować.
  super pokazałaś piękne zdjęcia.Nawet zauważyłam męską rękę.Ja na razie nie mam robić gdzie zdjęć.Muszę coś wykombinować.  

odslania mi kwiaty malwy, bo liście calkiem zasłaniają
 odslania mi kwiaty malwy, bo liście calkiem zasłaniają 

) i jest romantyczny kwietnik
 ) i jest romantyczny kwietnik  

dziękuję za odwiedziny
 dziękuję za odwiedziny  

, ale chyba mi spółdzielnia nie dobuduje
 , ale chyba mi spółdzielnia nie dobuduje