Iwonko, może miałaś kiepskiej jakości nasiona?

Pomęczysz?to ż to sama przyjemność je oglódać.
 Pomęczysz?to ż to sama przyjemność je oglódać.
 zwłaszcza jak są w takiej kolorowej gromadce
  zwłaszcza jak są w takiej kolorowej gromadce 

Przypołudniki śliczne - do zapisania w kajeciku na przyszły sezon, a gazania -
 Przypołudniki śliczne - do zapisania w kajeciku na przyszły sezon, a gazania -   
   rewelacja !!
 rewelacja !!

piękne, cudne, urocze
 piękne, cudne, urocze   

Takich pasiastych jeszcze nie widziałam
 Takich pasiastych jeszcze nie widziałam  

byłam zajęta porządkami po kocieKarolina__ pisze:Izuś to słabo Ci się podobają skoro po tylu zdjęciach jeszcze nie zaczęłaś szykować tej rabatki
 , ale podwórko już wykosiłam i uprosiłam syna - na tygodniu przyjedzie rozwalic mi murek, któey mi przeszkadza i przekopac ziemię pod rabatkę, nawet kupiłam dzisiaj na nią cztery gazanie
 , ale podwórko już wykosiłam i uprosiłam syna - na tygodniu przyjedzie rozwalic mi murek, któey mi przeszkadza i przekopac ziemię pod rabatkę, nawet kupiłam dzisiaj na nią cztery gazanie  tanie jak barszcz
 tanie jak barszcz 
bo za chude jeszcze na rosółNiunia1981 pisze:Przez dwa dni bałam się do ciebie zaglądać żeby czasem nie zobaczyć zdjęcia Euro koko spoko w wercji rosołowej, ale widzę że maleństwo uratowane to uffPrzypołudniki śliczne - do zapisania w kajeciku na przyszły sezon, a gazania -

rewelacja !!

i tyle kolorów, a rośliny w ogrodzie masz rajskie
 i tyle kolorów, a rośliny w ogrodzie masz rajskie  można w nim odpocząć, bardzo mi się podoba. Zdjęcia kaczuszek wzruszające
  można w nim odpocząć, bardzo mi się podoba. Zdjęcia kaczuszek wzruszające  całuśne maleństwa. W ogóle tak sielsko u ciebie
 całuśne maleństwa. W ogóle tak sielsko u ciebie 

!!
 !!

Czy to one nie są czasami nazywane "stokrotkami Ameryki/Afryki"?
 Czy to one nie są czasami nazywane "stokrotkami Ameryki/Afryki"?