ale piękny domek dla ptaszków.
 ale piękny domek dla ptaszków.   
 Róże

BOSKIE!!!
 BOSKIE!!! .
.
 Dopiero uczę się robić zdjęcia. Aparat mam od dwóch lat, ale dotąd używałam tylko ustawień automatycznych. Zaczynam rozpracowywać ręczne ustawienia. Wczoraj odkryłam, jak można samemu nastawiać przesłonę, więc cieszyłam się jak głupia, że w końcu umiem robić zdjęcia jasnym i jaskrawym przedmiotom. Nacykałam ok. 200 zdjęć - stąd dzisiejszy internetowy wernisaż
  Dopiero uczę się robić zdjęcia. Aparat mam od dwóch lat, ale dotąd używałam tylko ustawień automatycznych. Zaczynam rozpracowywać ręczne ustawienia. Wczoraj odkryłam, jak można samemu nastawiać przesłonę, więc cieszyłam się jak głupia, że w końcu umiem robić zdjęcia jasnym i jaskrawym przedmiotom. Nacykałam ok. 200 zdjęć - stąd dzisiejszy internetowy wernisaż   

Jest niziutka i ma cieniutkie łodyżki, które uginają się pod ogromnymi kwiatami; te, zresztą, na razie nie przypominają mi kwiatów z katalogu Austina - są mniej wypełnione
  Jest niziutka i ma cieniutkie łodyżki, które uginają się pod ogromnymi kwiatami; te, zresztą, na razie nie przypominają mi kwiatów z katalogu Austina - są mniej wypełnione

.
. tylko czekam, aż się rozrośnie
  tylko czekam, aż się rozrośnie   

AniaDS pisze:Halllo, hallo
Dziewczyny, wpadłam tu tylko na chwilkę, żeby wam pokrótce odpisać. W lipcu i na początku sierpnia miałam urlop i prawie mnie nie było w domu. Teraz zaczęła się znowu praca i każdą wolną chwilę spędzam na działce oraz cykam zdjęcia. Później je wrzucam na kompa i edytuję. Trochę to pochłania czas. Jesienią, jak już będę miała go więcej , nadrobię zaległości i zrelacjonuję rzetelnie, co działo się u moich róż. Na razie pozdrawiam i do zobaczeniaAnnes 77 pisze:Jowitko co u Ciebie? Jak różyczki?