Większość lilii też jeszcze daleko, fajne jest to, że one tak po kolei zakwitają, więc możemy cieszyć się nimi prawie cały sezon
 Większość lilii też jeszcze daleko, fajne jest to, że one tak po kolei zakwitają, więc możemy cieszyć się nimi prawie cały sezon Hej Igorku

Przetaczniki i mnie bardzo się podobają, rozglądam się za innymi, bo mam tylko skalniaczkowe maluszki....a jak tak podziwiam je w Forumowych ogródkach to też bym chciała.....szczególnie przy różach

Marylu postaram sie zebrać nasionka z szałwii. żałuję, ze nie zrobiłam tego w zeszłym roku, bo miała mnóstwo kwiatów, więc i nasionek było dostatek. Teraz będzie marniutka, bo wysiała się na agrowłókninie i nie bardzo ma możliwość dobrze ukorzenić się....
Iduś postaram się zebrać nasionka z szałwii i wysiać, może na przyszły rok uda się wyhodować równie piękny krzaczek jak było w zeszłym roku

Na lilie czekam z niecierpliwością, to moje ukochane kwiaty

A tu się zbiera na deszcz i pewnie kolejną burzę, w dodatku podpieram się nosem, a już po kawie jesem
 A tu się zbiera na deszcz i pewnie kolejną burzę, w dodatku podpieram się nosem, a już po kawie jesem 

Rabatki jak malowane, taka różnorodność bylin, a jednocześnie godna pozazdroszczenia harmonia
 Rabatki jak malowane, taka różnorodność bylin, a jednocześnie godna pozazdroszczenia harmonia   Przetacznik siwy naprawdę uroczy
 Przetacznik siwy naprawdę uroczy   Kiwtną już lilie i liliowce, wspaniały widok! U mnie jedna lilia rozkwitła i prawie przekwitła podczas mojej nieobecności, ale będą nstępne
  Kiwtną już lilie i liliowce, wspaniały widok! U mnie jedna lilia rozkwitła i prawie przekwitła podczas mojej nieobecności, ale będą nstępne  to dla mnie wyjątkowo wyczekiwany widok, bo to będą moje pierwsze lilie i liliowce w ogrodzie
 to dla mnie wyjątkowo wyczekiwany widok, bo to będą moje pierwsze lilie i liliowce w ogrodzie   Przed Twoimi wzdycham...
  Przed Twoimi wzdycham...  Pozdrawiam serdecznie
  Pozdrawiam serdecznie  Kasiek *
 Kasiek *
 Tawułka śliczna
 Tawułka śliczna