Roślinki gosi
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakie chyba??? Ja mojego beniaminka obcielam jak mi kazales a Ty piszesz chyba???? dogladam i spryskuje codziennie i czekam az "zalistkuje"... teraz nie ma "chyba" teraz czekamy na efekty !Przemo pisze: (chyba tak myślę)
A swoja droga wszyscy sie zachwycaja beniaminkiem, ze taki jak bonsai
p.s. dzis nie mam polskich liter bo cos im sie stalo a ja nei wiem co
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Gosiu a nie myślałaś zrobić z niego bonzai? Aż prosi się o to
Jutro zrobię fotki balkonu sąsiadów... mają tam cudne bonzai. Z takiego grubosza też. Może nie urwą mi łba za fotografowanie ;)
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
- koniczynka

Rzuć okiem na ten link.
http://bonsai.kamcio.com/viewtopic.php?t=1974
Porozmawiaj też z Przemo. Gdzieś trafiłam na jego doniczkowce w tym jednego grubosza, którego chce prowadzić właśnie na bonsai.
Parę fotek na zachętę ;)

Powodzenia i.... duuuuużo cierpliwości
Fotki z: www.dom.gazeta.pl, www.bonsai4me.com, www.bonsai.kamcio.com/viewtopic.php?t=1974
http://bonsai.kamcio.com/viewtopic.php?t=1974
Porozmawiaj też z Przemo. Gdzieś trafiłam na jego doniczkowce w tym jednego grubosza, którego chce prowadzić właśnie na bonsai.
Parę fotek na zachętę ;)

Powodzenia i.... duuuuużo cierpliwości
Fotki z: www.dom.gazeta.pl, www.bonsai4me.com, www.bonsai.kamcio.com/viewtopic.php?t=1974
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- koniczynka

Naszła mnie taka idea. Od razu mówię, że nie znam się na bonsai. Więc to najczystszej wody amatorszczyzna. Ale ja bym poszła dalej.
To taki paro minutowy pomysł. Niemniej w drzewku widać fajne proporcje. Tylko trza ich poszukać

To taki paro minutowy pomysł. Niemniej w drzewku widać fajne proporcje. Tylko trza ich poszukać

- koniczynka

Śliczności
Gdzie Wy znajdujecie takie rośliny. Ja musiałam kupić chloropchytum na aukcji i to wcale nie tak tanio a mniejsze
Ech... Ale moje też będzie takie duże... tylko nie wiem kiedy ;)
- koniczynka