Wart polecenia
 Wart polecenia   
 Aguś dziękuję
 bardzo się cieszę, ze liliowce ładnie rosną, mam nadzieję, ze będą Ci się podobały
 bardzo się cieszę, ze liliowce ładnie rosną, mam nadzieję, ze będą Ci się podobały   Teraz kwitnienie będzie jeszcze z skromne, ale one szybciutko się rozrastają i z roku na rok będą piękniejsze
 Teraz kwitnienie będzie jeszcze z skromne, ale one szybciutko się rozrastają i z roku na rok będą piękniejsze   
 Eluś dziękuję
 Cieszę się bardzo, ze Ci się podoba
 Cieszę się bardzo, ze Ci się podoba   
 Smotrawa to super roślina, wspaniała do takich wielkich ogrodów jak Twój....do mojego trochę zbyt duża....ale nie mogłam się jej oprzeć

Dzwoneczki również uwielbiam i wciąż poszukuję takich jakich nie mam, ale wcale nie łatwo trafić....a już szczególnie u mnie, gdzie zaopatrzenie straszne
 Większość mam z wymian...
 Większość mam z wymian...Tobie również życzę miłego dnia

Jolu dziękuję
 . Mam nadzieję, ze uda Ci sie odwiedzić mój ogródek w naturze
 . Mam nadzieję, ze uda Ci sie odwiedzić mój ogródek w naturze   
 U mnie większość tawułek też w pąkach, zakwitło tylko kilka. Teraz jest zdecydowanie mniej kolorów niż wiosną, bo wtedy to prawdziwe szaleństwo

Mariolu dziękuję
 Strasznie sie cieszę, ze podoba się mój ogródek, chociaż czasami jak oglądam inne pełne wspaniałych, oryginalnych roślin to popadam w kompleksy
 Strasznie sie cieszę, ze podoba się mój ogródek, chociaż czasami jak oglądam inne pełne wspaniałych, oryginalnych roślin to popadam w kompleksy   

pozostałe bardzo marne, słabo rosną. Jedynie te 2 granatowe w miarę ładnie ruszyły, kwitną i mają masę pąków. Jan Paweł II piękny krzaczor, ale na razie bez ani jednego pąka....
  pozostałe bardzo marne, słabo rosną. Jedynie te 2 granatowe w miarę ładnie ruszyły, kwitną i mają masę pąków. Jan Paweł II piękny krzaczor, ale na razie bez ani jednego pąka....
 . Dzwonki piękne, lubię ich kwiaty, bo są takie delikatne
. Dzwonki piękne, lubię ich kwiaty, bo są takie delikatne