Nie miałam nawet pojęcia, że żurawki potrafią aż takie wysokie łany tworzyć, wygląda to kapitalnie

Oj , miałem wstawić zdjęcie z karmienia ale się powstrzymamMaska pisze:Zdecydowanie wolę ptaszki od ptasznika.
bbbbb ... widzę że pająk Tobie też się podobaanushka pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
anabanana pisze:Ładny dom ma ten paj. U mnie kiedyś pomieszkiwał dni parę kolega wraz z jego kolekcją tych żyjątek. I nie tyle pajki mnie odstręczały, co ich żywe jedzenieJakieś chrząszcze okropelne! Na życiowego towarzysza żadnego z pajęczaków bym nie wybrała, o nie!
[A ten kolega mieszkał wcześniej z dziewczyną, która miała arachnofobię. Żyli całkiem zgodnie we trójkę, dopóki dziewczę nie weszło "po coś tam" do jego pokoju i natknęło się na ośmionoga... na parapeciePostawiła pół miasta na nogi, zresztą się nie dziwię, a gdy właściciel przybył spanikowany na miejsce, okazało się że to wylinka... tylko zapomniał jej powiedzieć
Jeszcze tej samej nocy jego rzeczy znalazły się przed drzwiami, a terraria w mojej kuchni
![]()
I takie tam... ku przestrodze, żebyś kogoś kiedyś w zawał przypadkiem nie wpędził]
Ja właśnie węża nie miałem i chyba bym się nie zdecydował. Pająk jak ukąsi to swędzi tylko przez kilka dni (ten najłagodniejszy) , brzydzi mnie bardziej dotyk węża , łatwiej chyba potrafią z rąk uciecKLEO1 pisze:A ja chyba wolę rybki.............. Albo węża, albo jaszczurkę. Ten pająk co prawda ładny, ale jakoś tak nieswojo bym się czuła w jego obecności.
Oczywiście że nieKLEO1 pisze:No ale takiej agamie to byś się chyba nie oparł?
Jeżeli się nie obrazisz przeanalizuję je dopiero jutrogajowa pisze:Hmm...jeśli chodzi o zwierzątka, to na zdjęciach są ok![]()
Wysłałam Ci na pw zdjęcia tego mojego oczka.