Nowe centrum ogrodnicze "Konewka" jest, jadąc z centrum, po lewej stronie. Mijasz Biedronke, potem taki biały blok, domek jednorodzinny i bistro z Kebabem. A dalej jest już właśnie ten nowy sklep. Nic wielkiego - taki placyk z roślinkami.
Ogród w cieniu sosen - cz.6.
Re: Ogród w cieniu sosen - cz.6.
Pospacerowałam po twoim pięknym ogrodzie, poodychałam świeżym powietrzem po deszczu i, jak zwykle, powzdychałam sobie przy wazach
To wyjątkowe miejsce.
Nowe centrum ogrodnicze "Konewka" jest, jadąc z centrum, po lewej stronie. Mijasz Biedronke, potem taki biały blok, domek jednorodzinny i bistro z Kebabem. A dalej jest już właśnie ten nowy sklep. Nic wielkiego - taki placyk z roślinkami.
- semper
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 lis 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki Tobie następny z Moich rojników został ochrzczony.Ciekaw jestem czy istnieje sempervivum "Desdemona".Pewnie by nie mogły rosnąć obok siebie 
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oprócz tego, że podoba mi się wszystko w Twoim ogrodzie, to napiszę, że rewelacyjnie wyglądają donice po obu stronach ławeczki na ganku. Na jaśminowiec się skuszę, bo piękny jest. On rośnie w formie krzewu, czy drzewka?
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Na jaśminowca chorowałam od zawsze i wreszcie w tym roku kupiłam. A jak kupiłam, to potem pojechałam do znajomego i wykopałam 3 odrosty. Mam nadzieję na ich zapach jak dojrzeją.
Twój ogród to ciągła inspiracja i mogłabym wszystko zgapiać od Ciebie. Ty sobie poleż na leżaczku a ja pochodzę po ogrodzie i będę wzdychać
Twój ogród to ciągła inspiracja i mogłabym wszystko zgapiać od Ciebie. Ty sobie poleż na leżaczku a ja pochodzę po ogrodzie i będę wzdychać
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Ewelino, przechadzając się po ogrodzie zobaczyłam u Ciebie przyciętego świerka (wysoki, srebrny). Mam w bardzo podobnym nasadzeniu i też powoli zaczyna wchodzić na podjazd. Powiedz mi proszę - kiedy ciąć, czy pora roku ma jakiś wpływ, nie choruje Ci po zabiegu?
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wzdycham...i próbuję uczyć się od Ciebie kompozycji
A rojnik Othello został przeze mnie zapisany w notesiku
A rojnik Othello został przeze mnie zapisany w notesiku
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
Dzień dobry
Zaczynam przygodę mojego życia pt. ogród
Jak się do tego zabrać, żeby było jak u Ciebie??? Dobrze, że tu trafiłam, tyle pięknych inspiracji
Widziałam u Ciebie kamyki wokół magnolii, też mam taki plan, ale gdzieś przeczytałam, że to zły pomysł
Podpowiedz proszę, co o tym sądzisz? I co to za świerk rośnie koło niej?
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Ewelino skorzystałam z uchylonej furtki i zwiedziłam piękny ogród, na razie pobieżnie, ale w miarę wolnego czasu będę tutaj na pewno wracać jak najczęściej.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
No to furtkę do mojego ogrodu zostawiam dla Was gościnnie uchyloną , a sama na trochę wyjeżdżam. Cieszę się z urlopu, bo tego naszego niby- lata mam już serdecznie dość !
Do zobaczenia
Do zobaczenia
Udanego wypoczynku i
!
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Zapraszamy na forum po wypoczynku 
- OLUNIA
- 500p

- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Witaj Ewelinko widzę ,że masz tak jak ja serecznie dosyć tej pogody i wakacje jak najbardziej wskazane.Ja co roku raczej wyjeżdżam w sierpniu ,bo nie lubię być już po wakacjach jak wszyscy w około jeszcze przed,ale w tym roku wyjątkowo się cieszę ,że już za dwa dni uciekam z tej zimnej ziemi i troszkę się wygrzeję.
Udanego urlopu Tobie życzę

Udanego urlopu Tobie życzę
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
Ewelinko! Udanego wypoczynku!
-
Babcia13
- 20p - Rozkręcam się...

- Od: 14 paź 2009, o 19:30
Czy znalazłaś te nowe hortensje ogrodowe kwitnące na tegorocznych pędach?
Magda
Magda
Jak śródziemnomorski klimat to ja też musze tu bywać, tak więc dopisuję się w wątku by mi nie umknął
Piękny to za mało powiedziane. Brawo
Piękny to za mało powiedziane. Brawo
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród