Nie mogę się doczekać zdjęć

normalnie plaga, pierwszy raz się spotykam z nimi en face od tylu lat, zawsze buszowały po wiśniach...hugomir_a pisze:Widzę, że u Ciebie mszyska też skaczą z kwiatka na kwiatek Musimy wydać im wojnę
hehehhe jak na razie niewiele zmian, w te weekend coś zaktualizuję, a tymczasem wstawię tego kwiatka, którego dostałam od siostry. Może mi pomożecie w identyfikacji, daje głowę, że gdzieś u kogoś widziałam na tym forum. Przeszperałam wątki, ale to szukanie jak igły w stogu siana...bananowy_kot pisze:Nie mogę się doczekać zdjęć
Mandragoro bardzo, bardzo Ci dziękuję, to na pewno jest ta pilea, już o niej czytam,ponoć można z niej zrobić drzewko, zobaczymy czy to prawda ;)Mandragora pisze:Lilasku, nie jest to może pilea peperomiowata? Wrzuć do wujka google i porównaj. Bardzo ładna roślinka, nigdy jej niestety nie miałam, wiec nie pomogę. Podobno kwitnie, ale to raczej ozdobna z liści.. Choć może się mylę, to niech ktoś mnie poprawi.
Rzeczywiściebaiana pisze: trochę jak liście lilii wodnej.
zgadza się, już poczytałam o nim trochę, zobaczymy czy mi się uda ;)adamanna pisze:z tym drzewkiem może sie udać tylko będą potrzebne podpory -
w ten weekend zrobię bo ponoć ma być ładnie i barrrdzo ciepło ;)))bananowy_kot pisze:A ja ponudzę o zdjęcia balkonu i kocurków...