Kompozycje w doniczkach bardzo ładne.
Ja też w tym roku mam pierwszy raz niecierpki, ciekawe jak się będą sprawować.

), nieco kompozycji okiennych oraz moją ścieżynka i kompozycje na niej
 ), nieco kompozycji okiennych oraz moją ścieżynka i kompozycje na niej  

Sliczne masz te nasadzenia donicowe
 Sliczne masz te nasadzenia donicowe   a już Królowa cud-miód
 a już Królowa cud-miód   no ja mam fioła normalnie
  no ja mam fioła normalnie   a Niecierpek Balsamina  jest dość wysoki na mocne łodydze trochę taka czerwonawa i pieknie kwitnie  , zobacz sobie w google a potem zobaczysz u mnie jak byś chciała to na Jesieni mogę się podzielic nasionkami , a tu ciekawostka on ma takie nasienniki jak pestka śliwki jak jest dojrzałe i wezmiesz do ręki  i lekko naciśniesz to tak gwałtownie się otwiera wysypując nasionka i zwija się - jak to zrobiłam pierwszy raz to aż się wystraszyłam
  a Niecierpek Balsamina  jest dość wysoki na mocne łodydze trochę taka czerwonawa i pieknie kwitnie  , zobacz sobie w google a potem zobaczysz u mnie jak byś chciała to na Jesieni mogę się podzielic nasionkami , a tu ciekawostka on ma takie nasienniki jak pestka śliwki jak jest dojrzałe i wezmiesz do ręki  i lekko naciśniesz to tak gwałtownie się otwiera wysypując nasionka i zwija się - jak to zrobiłam pierwszy raz to aż się wystraszyłam   jak żywe było
  jak żywe było  

znowu nowy wystrój
  znowu nowy wystrój  

naprawdę śliczne.Masz racje pokazuj innym niech się uczą dbać o swoje okna
 naprawdę śliczne.Masz racje pokazuj innym niech się uczą dbać o swoje okna  

Juz dziś-Biało-Czerwone, to barwy niezwyciężone!!!
 Juz dziś-Biało-Czerwone, to barwy niezwyciężone!!!  

Czy ona zimowała już w ogródku?
  Czy ona zimowała już w ogródku?

lilie mialam 4 z ubiegłego roku i dwie są połamane i pożarte. A już miały pąki.
 lilie mialam 4 z ubiegłego roku i dwie są połamane i pożarte. A już miały pąki.

bardzo mi przykro.W supermarketach są takie preparaty na psy i koty.Poskutkuje.Wydzielają zapach,który odgania.Jak można takim być.
 bardzo mi przykro.W supermarketach są takie preparaty na psy i koty.Poskutkuje.Wydzielają zapach,który odgania.Jak można takim być.  ie do s c,że nic pracy nie włożyli,to jeszcze się wygłupiają.Nie zniechęcaj się,bo nie warto.Pokaż na co Cię stać.Oby więcej było takich osób na pewno byłoby u nas piękniej
 ie do s c,że nic pracy nie włożyli,to jeszcze się wygłupiają.Nie zniechęcaj się,bo nie warto.Pokaż na co Cię stać.Oby więcej było takich osób na pewno byłoby u nas piękniej  

oraz pachnie jak różane perfumy. Zainteresowałam się w końcu kwieciem mniejszym-celozja w towarzystwie skromnych stokrotek i gożdziki-może nie wysokością, ale na pewno zapachem dościgają różę
 oraz pachnie jak różane perfumy. Zainteresowałam się w końcu kwieciem mniejszym-celozja w towarzystwie skromnych stokrotek i gożdziki-może nie wysokością, ale na pewno zapachem dościgają różę  

:
 :