Koniczynka zaprasza - cz.5
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Koniczynka zaprasza - cz.5
Gęsta ginura przyciągnęła mój wzrok 
- bananowy_kot
- 200p

- Od: 22 kwie 2012, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Koniczynko, pięknie na Twoim balkonie. Jaka wielka lawenda
Czy hosta może rosnąć w doniczce??

Mój wątek - Zapraszam: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=57077" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam, Ola
Pozdrawiam, Ola
- fiskomp

- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
Śliczny balkon, na tak roślinnym balkonie super się odpoczywa i na pewno wyróżnia się pośrod innych... hosta ogromna i nie boi się ślimaków... 
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
hi hi patyki nie na ptaszory tylko na wiatr aby mi nie połamał pelargoniNiunia1981 pisze:Piękny balkonBardzo ładnie wyglądają te wiklinowe osłonki i laterenki
Cały czas mi się bardzo podoba pomysł z koszykiem na balustradzie
Kwiatki cudowne, widzę że też masz nasturcję o nakrapianych listkach, moja tak się rozrosła że muszę ją troche przerzedzić
W tym wiszącym koszyku jest kompozycja z nasturcji, surfinii i smagliczki? Bardzo fajna
A te patyki w doniczkach to na ptaszory?
podwiązałam bo jak zaczyna wiać to łamie strasznie roślinki .
a w koszyku to i owszem nasturcja smagliczka i petunia nie surfinia .
pozdrawiam hej
-- Śr 20 cze 2012 09:26 --
hm... hosta rośnie od tamtego roku więc chyba jej dobrze w doniczce nie narzeka jak na raziebananowy_kot pisze:Koniczynko, pięknie na Twoim balkonie. Jaka wielka lawendaCzy hosta może rosnąć w doniczce??
![]()
-- Śr 20 cze 2012 09:27 --
na szczęście ślimaki na czwarte nie wejdąfiskomp pisze:Śliczny balkon, na tak roślinnym balkonie super się odpoczywa i na pewno wyróżnia się pośrod innych... hosta ogromna i nie boi się ślimaków...
Cześć
jak filodendron, rośnie?
jak filodendron, rośnie?
- koniczynka

a Twój jest grzeczny, nie marudzi, rośnie
wcalę się nie obrażę, jak znowu pokażesz swojego w całości, on rośnie na dół czy do góry
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Koleuski bardzo lubię. Zaczynam zawsze wiosną od dwóch lub trzech sztuk, a na jesieni, po wzięciu szczepek od tych pierwszych, mam już zapełnione wszystkie donice i skrzynki. Pozdrawiam 
- koniczynka

Tak koleuski są piękne i takie wdzięczne roślinki ja lubię nawet ich kwiatki .wanda7 pisze:Koleuski bardzo lubię. Zaczynam zawsze wiosną od dwóch lub trzech sztuk, a na jesieni, po wzięciu szczepek od tych pierwszych, mam już zapełnione wszystkie donice i skrzynki. Pozdrawiam
W tym roku sama wysiałam wzeszło kilka sztuk te najładniejsze poszły do donicy a inne do skrzynek ale pelargonie je zagłuszyły i prawie ich nie widać .Postaram się w tym roku je przezimować moze się uda .
- koniczynka

Starałam sie jak mogłam żeby domek mu dać jak najlepszydiament pisze:jaki ma wypasiony domek...no to dobrze, widac dobrze mu u Ciebie
![]()
a Twój jest grzeczny, nie marudzi, rośnieAle ja Ci tak szybko zdjęcia nie pokażę
![]()
wcalę się nie obrażę, jak znowu pokażesz swojego w całości, on rośnie na dół czy do góry
a to widok na mojego

czekam na zdjęcie
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja próbowałam w zeszłym roku zimować, ale po pewnym czasie padały po kolei i ostał się tylko jeden, akurat najbrzydszy. No ale to może u mnie są takie kiepskie dla nich warunki. Innym forumowiczom udaje się przechować. Chyba trzeba je jakoś wcześniej do domu zabierać, tak mi się wydaje.
- koniczynka

W mieszkaniu ciężko im przejść zimę ale czasem się udaje ,miałam ich kiedyś sporo i tak myślę że są takie odmiany na dwór i typowo domowe .wanda7 pisze:Ja próbowałam w zeszłym roku zimować, ale po pewnym czasie padały po kolei i ostał się tylko jeden, akurat najbrzydszy. No ale to może u mnie są takie kiepskie dla nich warunki. Innym forumowiczom udaje się przechować. Chyba trzeba je jakoś wcześniej do domu zabierać, tak mi się wydaje.
- chan-dzia

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale piękny,swojego chyba muszę odmłodzić i przyciąć,koniczynka pisze:Starałam sie jak mogłam żeby domek mu dać jak najlepszydiament pisze:jaki ma wypasiony domek...no to dobrze, widac dobrze mu u Ciebie
![]()
a Twój jest grzeczny, nie marudzi, rośnieAle ja Ci tak szybko zdjęcia nie pokażę
![]()
wcalę się nie obrażę, jak znowu pokażesz swojego w całości, on rośnie na dół czy do góry![]()
a to widok na mojego
czekam na zdjęcieciekawa jestem jak mu idzie
- koniczynka

dzięki za pochwały to jeszcze młoda roślinka to i ładnie wygląda 
Wypuścił 3 liście i tworzy następne 2
Zdjęć to on ma ale nie mam jak wrzucić. Wieczorkiem spróbuję coś potworzyć