Miło jest mi Was gościć, postaram się pisząc ogólnie odpowiedzieć jednocześnie na wszystkie pytania.
Nie wiem jak u Was, ale tu wyjrzało piękne słonko, jeszcze jest troszkę chmurek ale one sobie pójdą tam gdzieś ?... o, Gosia ich chciała.
Już się cieszę, bo słonko osuszy mi różyczki i jak pojadę w piątek raniutko, to być może pierwsze godziny spędzę na foceniu ich.

Jest mi bardzo przyjemnie, że widzicie zdrowe i zadbane różyczki, a o zdjęciach nie wspomnę, bo byście się śmiały ze mnie.
Kto ciekawy, to niech poczyta u Jule, nie tylko ja jestem na bakier z takim sprzętem ??. ale jakoś nam wychodzi , prawda Julcia.
Grażynko, ja nie mam Jasiminy, ma ja Asia ? Camellia. Dobrze, że ja masz, będę czekać na relacje o niej z tego sezonu.
Może o niej pomyślę.
Joasiu, mam zbyt krótko te róże. Sama zdecyduj Gardina jest przepiękna. Najlepiej ja sobie obejrzyj u Ani An-ki, ta róża zawsze będzie mi się kojarzyć właśnie z Ani Gardinią.
Gardentraume ma jak dla mnie piękny ale bardziej subtelny kwiat, przecudnie pachnie. Ja mam już drugi krzaczek. Czytam, że zwiesza główki i płatki jej się sklejają, ale co tam ten zapach???..

Bardzo mi się podoba wpis Majeczki Edulkotka "

Beatko, jejku, ja jestem totalnym laikiem od zdjęć, bardzo jestem niecierpliwa, jak je robię.
Ile jest takich, że sama nie wiem co chciałam uchwycić.
To chyba jednak tak jak pisała Aga u Jule, to sprawa tego ?kwiatuszka? w ustawieniach.
Jakoś mi to czasami lepiej wychodzi, a poza tym moje różyczki wiedzą, że maja super pozować.

Ania, zapach Gardentraume sam Cię przyciągnie. Jest nieziemski .
Nie żartuj sobie Aniu, gdzie mi do Ciebie i Twoich zdjęć. Ale muszę się przyznać, że zimą sporo poczytałam o ich robieniu,
ha?.. dlatego wiedziałam o ?kwiatuszku? .

Szkoda, że Ghislaine de Feligonde kwitnie raz, ja tak lubię jak róże mają ciągle kwiaty. Będę zaglądać do Ciebie i ja podziwiać.

Danusiu, witam Cię

Co ja się tak rozpisałam, tego chyba i tak nikt nie czyta ?.

Justynko, ja już pryskałam Heidi Klum i inne nowe profilaktycznie.
Asiu, Heidi ma dużo pąków, już prawie, prawie otwartych. Myslę, że w piątek bedzie mi pozować.

Gardinia

Amber Queen,

Colett,

Pirouette,