Pokaż grill, który "posadziłaś"

Grilla nie pokażę, bo stoi u mojej mamy pod Częstochową, a poza tym mocno wiekowy, z 15 lat już ma i się sypie...
 Grilla nie pokażę, bo stoi u mojej mamy pod Częstochową, a poza tym mocno wiekowy, z 15 lat już ma i się sypie...   Materiał też był mocno przechodzony
 Materiał też był mocno przechodzony   

No i że M jechał z Tobą i mu się podobało! Mojego za nic bym nie wyciągnęła.  w ogóle ogrodowy nie jest i średnio towarzyski
  No i że M jechał z Tobą i mu się podobało! Mojego za nic bym nie wyciągnęła.  w ogóle ogrodowy nie jest i średnio towarzyski  

Warzywnika zazdraszczam. Ja zwiększe areał, jak altane wyburzymy, a będzie to za parę lat więc nie wiem, czy jeszcze będę miała siłę uprawiać
 Warzywnika zazdraszczam. Ja zwiększe areał, jak altane wyburzymy, a będzie to za parę lat więc nie wiem, czy jeszcze będę miała siłę uprawiać 

warzywne wymagania nie zmieniają się, nie będziemy w stanie zjeść więcej marchewek - za to ozdobne, sama wiesz jak łatwo zarazić się nowym wirusem
 warzywne wymagania nie zmieniają się, nie będziemy w stanie zjeść więcej marchewek - za to ozdobne, sama wiesz jak łatwo zarazić się nowym wirusem   
  Ale jest dosłownie metr kwadratowy rabatki, który mi się podoba całkiem, i nic bym tam nie zmieniała (na razie)
 Ale jest dosłownie metr kwadratowy rabatki, który mi się podoba całkiem, i nic bym tam nie zmieniała (na razie)   Ty nie narzekaj, bo niedawno cały nowy kawał ziemi obsadzałaś
 Ty nie narzekaj, bo niedawno cały nowy kawał ziemi obsadzałaś   

mały ale własny
 mały ale własny  mój niewiele wiekszy jest
  mój niewiele wiekszy jest   

Ale tak jest naprawdę fajnie . Szkoda że nie możesz Ty się tym wszystkim zajmować ale by to dopiero wyglądało
 Ale tak jest naprawdę fajnie . Szkoda że nie możesz Ty się tym wszystkim zajmować ale by to dopiero wyglądało  

, już się zastanawiałam nad szczepieniem bylin na patykach, ale chyba nie mam dobrej podkładki
  , już się zastanawiałam nad szczepieniem bylin na patykach, ale chyba nie mam dobrej podkładki   

Ten pas trawy to ciąg komunikacyjny, zostać musi... dalej pod płotem krzewy i drzewa owocowe Teściowej i Drugiej Synowej
 Ten pas trawy to ciąg komunikacyjny, zostać musi... dalej pod płotem krzewy i drzewa owocowe Teściowej i Drugiej Synowej   

noooo piękne nabytki,piękne
 noooo piękne nabytki,piękne  

Zjeżdżalnia na wspólnej trawnikowej, tam przelotówka, a dlaczego dopiero, jak M na emeryturze będzie? Ładnie poproś, pokaz efekty... i już
  Zjeżdżalnia na wspólnej trawnikowej, tam przelotówka, a dlaczego dopiero, jak M na emeryturze będzie? Ładnie poproś, pokaz efekty... i już   i dobrze nakarm
 i dobrze nakarm