Herman i Bukavu bardzo mi się podobają.
Do różowych jakoś już czuję przesyt, bo większość róż jest różowych.
Zapomniałabym.......
Aundrey Wilcox, Mamy Blue i Lets Celebrate maja pączki i lada dzień zakwitną.....
 .....tak się cieszę......

Tyle rarytasów, zazdroszczę takiej wycieczki
 Tyle rarytasów, zazdroszczę takiej wycieczki  Bardzo zainteresowały mnie zwłaszcza Heavenly Pink i Jablonovy Kvet, którego dotąd widziałam tylko w ofercie Sipa. Prawdziwy różany skarbiec
 Bardzo zainteresowały mnie zwłaszcza Heavenly Pink i Jablonovy Kvet, którego dotąd widziałam tylko w ofercie Sipa. Prawdziwy różany skarbiec  Nawet Modern Blush jest
 Nawet Modern Blush jest  Reine de Perse pierwszy raz widzę, ale już chcę ją mieć. W ogóle wielu z tych róż nie znałam a widzę, że są fantastyczne
 Reine de Perse pierwszy raz widzę, ale już chcę ją mieć. W ogóle wielu z tych róż nie znałam a widzę, że są fantastyczne  Bardzo dziękuję za tę fotorelację
 Bardzo dziękuję za tę fotorelację  

Pachnie, ale mój nos jest zajęty raczej katarem i nie umiem Ci powiedzieć jak mocny to jest zapachcamellia pisze: Czy Heavenly Pink pachnie, jak mocno?

Dla mnie to przepiękna odmiana, ale ja lubię pustaki
 Dla mnie to przepiękna odmiana, ale ja lubię pustaki 

Raczej Lacharme. Ale głowy nie dam. Oznaczona była przez kogoś byle jak.edulkot pisze:Kamilo a tego Victora Verdier to masz Lacharme czy Verdiera bo ciągle one gdzieś się mieszają. Ja mam Madame Victor Verdier i już nawet widać kolor, czekam niecierpliwie kiedy się otworzy.

Ponad 16 pąków..
 Ponad 16 pąków..   zdjęcie zdjęcie zrób
  zdjęcie zdjęcie zrób  Nie wiem co ci powiedzieć,  jakbym napisała Kogrze żeby je ucięła to by mi się dostało jak nie wiem co
 Nie wiem co ci powiedzieć,  jakbym napisała Kogrze żeby je ucięła to by mi się dostało jak nie wiem co  Pewnie dostałaś Scepter z zeszłego roku, nieco większą niż pozostałe? Myślę że spokojnie możesz zostawić te pąki i cieszyć się kwiatami
  Pewnie dostałaś Scepter z zeszłego roku, nieco większą niż pozostałe? Myślę że spokojnie możesz zostawić te pąki i cieszyć się kwiatami 
 W takim razie nacieszę się kwiatami...Ogródek mam od zeszłego roku i wszystko, nawet najdrobniejszy kwiatek to mój wielki sukces
 W takim razie nacieszę się kwiatami...Ogródek mam od zeszłego roku i wszystko, nawet najdrobniejszy kwiatek to mój wielki sukces  Zdjęcia zrobię jeśli tylko chociaż przez jeden dzień po południu nie będzie padać.....
 Zdjęcia zrobię jeśli tylko chociaż przez jeden dzień po południu nie będzie padać.....
 nie było mnie tu od piątku, a róże w oczach porosły! 'Anna Scharsach' na którą tak czekałam zakwitła, a w zasadzie już przekwita. Angielki też w pąkach, chociaż niespecjalnie mnie interesują
  nie było mnie tu od piątku, a róże w oczach porosły! 'Anna Scharsach' na którą tak czekałam zakwitła, a w zasadzie już przekwita. Angielki też w pąkach, chociaż niespecjalnie mnie interesują   tyle co do zdjęcia
  tyle co do zdjęcia  

pierwsze kwiaty wyciąć...?????
 pierwsze kwiaty wyciąć...?????  .....pewnie żeby Ci się dostało......
 .....pewnie żeby Ci się dostało......  

Nie wiem kto ona, ale jest cudowna
 Nie wiem kto ona, ale jest cudowna  . W razie czego zapisuję się w kolejkę.
 . W razie czego zapisuję się w kolejkę.