Jakby ktoś wcześniej miał wątpliwości, że "kola" szkodzi zdrowiu, to chyba już ich nie maasma pisze:myślałam,że jak napiszę,że oprysk Colą i naparem z pokrzywy sprawdziłam na własnych roślinach ze skutkiem pozytywnym to wystarczy
minął tydzień od oprysku i mszyc nie ma!

pomimo licznych potyczek,wróg nie odpuszcza i próbuje zajmować coraz to nowe tereny.Idą masowo nie liczą się ze stratami a ja jeńców nie biorę
 pomimo licznych potyczek,wróg nie odpuszcza i próbuje zajmować coraz to nowe tereny.Idą masowo nie liczą się ze stratami a ja jeńców nie biorę   pojawiły się na dławiszu okrągłolistnym czego w życiu nie było
 pojawiły się na dławiszu okrągłolistnym czego w życiu nie było  

( tak to wygląda).
 ( tak to wygląda).
 jedno opryskam , na drugie wchodzi. Jabłonki aż czarno-zielone od tego cholerstwa, grusze, śliwy, wierzby zwykłe i ozdobne, róże, pierisy, pelargonie, nawet rododendrony?! Karate, mospilan, decis wszystko stosuje na przemian, co z tego jak tydzień nie ma, a potem nowe przyrosty i od nowa!
 jedno opryskam , na drugie wchodzi. Jabłonki aż czarno-zielone od tego cholerstwa, grusze, śliwy, wierzby zwykłe i ozdobne, róże, pierisy, pelargonie, nawet rododendrony?! Karate, mospilan, decis wszystko stosuje na przemian, co z tego jak tydzień nie ma, a potem nowe przyrosty i od nowa!