hehe to napisz jak było, jak już będzie po koncercie Fragmateż lubię, a ten nowy teledysk madonny z timberlakem i timbalandem jest po prostu boski ja lubię 50 Centa, Timberlake, happysad, dżem, i takie tam tego typu
ha, happysad też kocham, znam połowe piosenek na pamięć :P próbowałem odkryć w sobie geniusz muzyczny i kupiłem gitarę ale jakoś leży w kącie teraz . . . no ale idą wakacje może coś ruszę:P
happysad jest super, ja tez znam prawie wszystkie piosenki na pamięć :Da która jest twoja ulubioną? ja do gitarry bym cierpliwości nie miała, ale Tobie życzę powodzenia;]
Ale Milko ja za to fiołeczki tez lubie ale mam tylko 2 małe jeden jest fioletowy i jeden o nakrapianych listkach ma kolor różowy ale jest tak wyskubany biedaczek raptem tylko 4 listki
Fragma no to żółwik, ja 50centa po prostu kocham. Liber tez jest fajny i w ogóle ascetoholix super było kiedyś teraz coś nie maja nowych kawałków .. ;/
mimo że mam klasyczną to przez miesiąc chodziłem ze strupami na palcach :P w tym roku u nas happysad nie gra w sumie jestem fanem pierwszej płytki, druga i trzecia też niczego sobie ale zdecydowanie pierwsza dla mnie najlepsza ;) no i oczywiście o strachach na lachach zapomniałem:P moje nasturcje zaczynaja podejrzanie szybko rosnąć :P wiesz że ich roczny przyrost do 2-3 metry :P?