Ogródek Robaczka cz. 2
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 2
Witaj Kasiu,zwiedzam twój ogród i zwiedzam i napatrzec się nie mogę.Przywędrowałam przez pochwały Agatki z ciekawości i na pewno bedę częstym gościem.Ogród twój jak piszesz jest 3letni jak mój,ale twój wydaje się być bardziej dojrzały i wypielęgnowany.
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O, jak miło, że na czas nieobecności zostawiłaś takie piękne zdjęcia! 
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu, a gdzie tym razem Cię wiatr porwał?
hej hej Kasiu........i jak tam na urlopiku? 
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu odpoczywaj spokojnie ogródek pewnie będziesz miała podlany
A Ty pewnie wygrzewasz się w słoneczku 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Kasiu, ty się urlopujesz
ale ci dobrze 
Odpoczywaj i bądź spokojna o ogród. Codziennie pada.
Kasiu,odpoczywaj, ładuj akumulatory, zbieraj siły na ogród po powrocie.
Co to za falbaniasta róża? Lubię takie.
Co to za falbaniasta róża? Lubię takie.
- Francesca

- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Kasiu, nadrobiłam zaległości z Twojego ogrodu - po zmierzchu jest w nim jak w bajce
... Latarenki, rośliny... zapach pewnie wspaniały
(latarenki mają ciepłą barwę światła, też chcę!!! - namiary na sklep na pw proszę ładnie
)
Kupisynek to kupisynek
a nie czosnek - poznaję po liściach, on jest taki chabrowaty w pąku; siałam w tym roku, może i moje zakwitną (powinny
)
.
Co do powojników z clematisów.pl - wiesz, kupowałam w ubiegłym roku i zgodziły mi się wszystkie odmiany z tych, które zakwitły (ha, moja Teściowa wpadła w zachwyt bo zakwitł pełnym kwiatem kupiony dla niej Proteus) - JP II i Ernest Markham nie raczyły jeszcze pokazać kwiatów
. Ale te masowe pomyłki to zły znak jeśli chodzi o moje przyszłe zakupy u nich (miałam kilka typów przy okazji winorośli)
.
Miłego odpoczynku

Kupisynek to kupisynek
Co do powojników z clematisów.pl - wiesz, kupowałam w ubiegłym roku i zgodziły mi się wszystkie odmiany z tych, które zakwitły (ha, moja Teściowa wpadła w zachwyt bo zakwitł pełnym kwiatem kupiony dla niej Proteus) - JP II i Ernest Markham nie raczyły jeszcze pokazać kwiatów
Miłego odpoczynku
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Jak tam na urlopie? pilnujemy Twojego ogródka i doglądamy
Piękne zdjęcia zostawiłaś przed wyjazdem ale trochę mało jak na tak długą rozłąkę
Baw się dobrze
Piękne zdjęcia zostawiłaś przed wyjazdem ale trochę mało jak na tak długą rozłąkę
Baw się dobrze
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie!
Bardzo mi miło, że mój ogród ma tylu gości podczas mojej nieobecności
Na pewno różyczkom będzie raźniej
Gosiu, miło mi, ze ktoś za mną tęskni
ja też nie lubię wyjeżdżać na dłużej odkąd mam ogród..kiedyś na decyzje potrzebowałem chwili, na pakowanie jeszcze mniej i już mnie nie było. Teraz z trudem rozstaję się z ogrodem, z domem..chyba się starzeję a tak serio, to lubię podróżować, ale niekoniecznie latem...wolę wyjechać gdy u nas jest już szaro i ponuro żeby naladować bateryjki przed zimą. W tym toku tak się złożyło, że wczasy w czerwcu, ale jest pięknie więc nie narzekam
Małgosiu, cieszę się, że mnie odwiedziłas! Pamiętam Cię ze zjazdu, żałuje ze nie było okazji do rozmowy..mijamy się w innych wątkach wiec fajnie, ze się spotykamy u mnie. Ogród faktycznie mlodziutki dopiero trzeci sezon się zaczyna, założony był w czerwcu 2010 ( trawnik w 2009). Chętnie obejrzę Twój, zaraz idę na spacer
Ewa, już się nie mogę doczekać widoku ogrodu po powrocie, obiecuję dużo nowych fotek
Lulka
wywiało mnie za ocean, jest slonko, palmy a piłka nożna budzi znacznie mniej
emocji, niż zwycięstwo lokalnej drużyny koszykowki w play offs
Martuś, urlop super! co prawda mieliśmy przymusowy nocleg w Londynie po drodze, zgubili nam bagaż, ale poza tym jest git
przynajmniej mogłam z czystym sumieniem iść na zakupy
Elu, dziękuję! Prażę się na slonku ile się da, bo ja z tych tropikolubnych jestem
-- 12 cze 2012, o 16:57 --
Cd.
Reniu, jest mi aż za dobrze i nie bardzo mam ochotę wracać..gdyby nie ogród ...
Lukrecjo, dzięki! Ładuję i to mocno, bo mój organizm działa na bateriach słonecznych
Asiu, uspokoiłas mnie, dziękuje
Mam nadzieję, ze ogród żyje i rośnie w najlepsze, czekam na te widoki
Iwonko, dziękuję! Pierwszy raz u mnie? Witam serdecznie i zapraszam do odpoczynku na tarasie
Beatko, falbaniasta różowa to zapewne Martha, piękna róża burbońska. Dopiero odkrywam jej uroki, posadzona jesienią z Rosarium, pierwsze kwiaty zachwycające i ten zapach...
Francesca, miło mi, ze wpadlaś! Kupisynek ( tak juz chyba zostanie) rośnie wprawdzie koło czosnków, ale wyraźnie się odróżnia, przypominając bardziej wspomniane chabry. Już mi się podoba, a gdy obsypie się kwiatami...pewnie właśnie kwitnie
Jeśli idzie o zakupy clemków, to jak dotąd niewiele mi się zgadza, a kupiłam blisko 20 odmian..oby przynajmniej zdrowo rosły, a kompozycje kolorystyczne można zawsze zmienić
April, dziękuje! Zwłaszcza za doglądanie ogródka
Urlopik super, gorąco jest ...muszę wskoczyć na trochę do wody, nawet iPad sygnalizuje że mu za ciepło, właśnie miga mi komunikat: 'zbyt wysoka temperatura! Musisz ochłodzic iPad przed użyciem' hahahaha, no dobra, to spadam do wody, pa 
Bardzo mi miło, że mój ogród ma tylu gości podczas mojej nieobecności
Na pewno różyczkom będzie raźniej
Gosiu, miło mi, ze ktoś za mną tęskni
Małgosiu, cieszę się, że mnie odwiedziłas! Pamiętam Cię ze zjazdu, żałuje ze nie było okazji do rozmowy..mijamy się w innych wątkach wiec fajnie, ze się spotykamy u mnie. Ogród faktycznie mlodziutki dopiero trzeci sezon się zaczyna, założony był w czerwcu 2010 ( trawnik w 2009). Chętnie obejrzę Twój, zaraz idę na spacer
Ewa, już się nie mogę doczekać widoku ogrodu po powrocie, obiecuję dużo nowych fotek
Lulka
emocji, niż zwycięstwo lokalnej drużyny koszykowki w play offs
Martuś, urlop super! co prawda mieliśmy przymusowy nocleg w Londynie po drodze, zgubili nam bagaż, ale poza tym jest git
Elu, dziękuję! Prażę się na slonku ile się da, bo ja z tych tropikolubnych jestem
-- 12 cze 2012, o 16:57 --
Cd.
Reniu, jest mi aż za dobrze i nie bardzo mam ochotę wracać..gdyby nie ogród ...
Lukrecjo, dzięki! Ładuję i to mocno, bo mój organizm działa na bateriach słonecznych
Asiu, uspokoiłas mnie, dziękuje
Iwonko, dziękuję! Pierwszy raz u mnie? Witam serdecznie i zapraszam do odpoczynku na tarasie
Beatko, falbaniasta różowa to zapewne Martha, piękna róża burbońska. Dopiero odkrywam jej uroki, posadzona jesienią z Rosarium, pierwsze kwiaty zachwycające i ten zapach...
Francesca, miło mi, ze wpadlaś! Kupisynek ( tak juz chyba zostanie) rośnie wprawdzie koło czosnków, ale wyraźnie się odróżnia, przypominając bardziej wspomniane chabry. Już mi się podoba, a gdy obsypie się kwiatami...pewnie właśnie kwitnie
April, dziękuje! Zwłaszcza za doglądanie ogródka
Wow, do wody z iPad-em? 
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Ja cie.....ale Ci zazdroszczę , chyba się superaśnie wakacjujesz
Wypoczywaj na całego