Moje "wyjątkowo" upatrzone to:
 Moje "wyjątkowo" upatrzone to:- Jablonovy Kvet
- Route 66 (chyba gdzieś powinnam go mieć.. )

- Commandant Beaurepaire
- Heavenly PInk
- Goethe
- Parkfeuer
- Tricolore de Flandre

I chyba nie zrobie już tego przed wyjazdem.
  I chyba nie zrobie już tego przed wyjazdem. 

A co JA mam powiedzieć!?kogra pisze:Uffff......aż mnie skręca od tych odmian.
Kilka w moim typie.

O tak 'Leda' wyglądała rzeczywiście zjawiskowo, też zwróciłam na nią uwagę! Szczególnie w pąku jest intrygującaAnnes 77 pisze:Kamilko piękne róże,a Leda szczególnie wpadła mi w oko

Alu bardzo się cieszę, że do nas trafiliścieGeorginia pisze:Kamilko,dziękuję za różyczki.Zwłaszcza Angie,tak piękna sadzonka.I jeszcze dzięki że zrezygnowałaś z niej dla mnie.No i buziaki że mi doradziłaś które różyczki kupić.Wspaniale było Cię poznać.
 Miło Was było poznać, a 'Angie' jest najlepszym dowodem na to, że róże Delbarda u nas w znakomitej większości zimują, wbrew opinii niektórych
 Miło Was było poznać, a 'Angie' jest najlepszym dowodem na to, że róże Delbarda u nas w znakomitej większości zimują, wbrew opinii niektórych   Moja, a teraz już Twoja 'Angie' tegoroczną, srogą zimę spędziła w gruncie, pod kopczykiem... To dowód wystarczający.
  Moja, a teraz już Twoja 'Angie' tegoroczną, srogą zimę spędziła w gruncie, pod kopczykiem... To dowód wystarczający.

a gdzie masz pisać jak nie tu ?a_g_a pisze:Kamilo
Przepraszam, że piszę na Twoim wątku, ale potrzebuję porady..Wszystkie róże od Ciebie przyjęły się i będą kwitnąć ( skąpo po 1-3 pąku), ale Sceptre D'Isle zaszalała i ma ponad 16 pąków...Co robić? Pozwolić jej zakwitnąć czy lepiej nie, żeby dobrze mi się w tym roku rozrosła ?
 Ponad 16 pąków..
 Ponad 16 pąków..   zdjęcie zdjęcie zrób
  zdjęcie zdjęcie zrób  Nie wiem co ci powiedzieć,  jakbym napisała Kogrze żeby je ucięła to by mi się dostało jak nie wiem co
 Nie wiem co ci powiedzieć,  jakbym napisała Kogrze żeby je ucięła to by mi się dostało jak nie wiem co  Pewnie dostałaś Scepter z zeszłego roku, nieco większą niż pozostałe? Myślę że spokojnie możesz zostawić te pąki i cieszyć się kwiatami
  Pewnie dostałaś Scepter z zeszłego roku, nieco większą niż pozostałe? Myślę że spokojnie możesz zostawić te pąki i cieszyć się kwiatami