kaktusy zabójcze, ledwo je widać a już się stroszą
Moje odcienie zieleni
Re: Mój mały parapecik :)
Fajny kociak, czemu twierdzisz, że ma adhd?Jest taka ruchliwa?
Kotka, o ile nie śpi, nie potrafi usiedzieć w miejscu i jest baaardzo łowna. Wczoraj minęło pół roku, od kiedy ją przynieśliśmy do domu, szacuję, że ma teraz ok. 10 miesięcy. Mam do niej wielką słabość, choć budzi mnie codziennie o 3 nad ranem 

I mój leniwiec z avatarka, dwuletni Bazyl

I piecho:

A następne zdjęcia już kwiatkowe znowu będą

I mój leniwiec z avatarka, dwuletni Bazyl

I piecho:

A następne zdjęcia już kwiatkowe znowu będą
- marta_lara
- 500p

- Od: 12 mar 2012, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Rewelacyjni modele
Uwielbiam koty, proszę pomiziać od Marty
A zdjęcia cud miód, jakim aparatem cykasz fotki ??
A zdjęcia cud miód, jakim aparatem cykasz fotki ??
Nikonem D80 ze zwykłym kitowym szkłem 
Zaraz wymiziam od Ciebie koteczki ;) Swoją drogą większość moich sąsiadów na wsi nie lubi kotów, wczoraj z mężem zastanawialiśmy się, dlaczego, moim zdaniem, ponieważ nie dają im wejść do domu, oswoić się i pokazać swoich charakterków
Zaraz wymiziam od Ciebie koteczki ;) Swoją drogą większość moich sąsiadów na wsi nie lubi kotów, wczoraj z mężem zastanawialiśmy się, dlaczego, moim zdaniem, ponieważ nie dają im wejść do domu, oswoić się i pokazać swoich charakterków
- marta_lara
- 500p

Są ludzie który po prostu nie lubią kotów, u mnie w domu jest jeden, mój luby
który go zna uważa że to głupie stworzenie (co nie jest prawdą), najlepiej żeby w momencie kiedy mój jest u mnie kot się mu nie pokazywał bo lubi mu dokuczać 
- kubasia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2012, o 19:26
Gdzieś kiedyś przeczytałam, "że ludzie, którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu byli myszami"
Ja kocham każdego a mieszkają ze mną cztery. Proszę wymiziać kotki od Kasi.
- Karolina__

- Od: 22 lip 2009, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przepiękne zdjęcia, wyjęte jakby ze snu 
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ale fajny sobie skalniaczek zrobiłaś na parapecia
Zdjęcia faktycznie bardzo ładne. Jako że ze mnie bardziej "psiara" niż "kociara" (mam jednego psa w domu i ponad 100 w schronisku, bo jestem wolontariuszką i wszystkie są tak jakby moje
) to muszę przyznać, kotka ma rzeczywiście niezwykłe umaszczenie, jest piękna. A piecho jest uroczy, nic, tylko go nosić i przytulać 
Skalniaczek jest rewelacyjny
Komponuje się zjawiskowo
Zaś zdjęcia Twojego zwierzyńca - cud miód i orzeszki 
Moje doniczkowce
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=52689" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię, sprzedam, wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=55268" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię, sprzedam, wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=55268" onclick="window.open(this.href);return false;
Hej, dziewczyny
dzięki za odwiedziny i takie miłe słowa!
może od czasu do czasu będę tu przemycać inne zdjęcia ;)
A dziś jestem baaardzo zadowolona, bo zakupiłam kwiatka z mojej listy chciejstw, czyli język teściowej, czyli krasnokwiat białokwiatowy, jak oceniacie mojego kwiatka za 2,40 zł?

Bardzo mi się ostatnio podobają włochate roślinki

Moja kolonia fiołków, to niestety tylko dwa niodmianowe kolorki. Wiem, że za gęsto je wsadziłam, ale nie spodziewałam się, że wszystkie się utrzymają... a chyba są jeszcze za małe na rozsadzenie?

Zakwitła mi też hoja
szczerze mówiąc, nigdy wcześniej nie opiekowałam się takim kwiatkiem i nie widziałam jego kwitnienia ..

I na koniec pytanko: dostałam takiego kwiatka, wiecie może co to jest? pachnie jak pelargonie, ale nie ma kwiatków...

A dziś jestem baaardzo zadowolona, bo zakupiłam kwiatka z mojej listy chciejstw, czyli język teściowej, czyli krasnokwiat białokwiatowy, jak oceniacie mojego kwiatka za 2,40 zł?
Bardzo mi się ostatnio podobają włochate roślinki
Moja kolonia fiołków, to niestety tylko dwa niodmianowe kolorki. Wiem, że za gęsto je wsadziłam, ale nie spodziewałam się, że wszystkie się utrzymają... a chyba są jeszcze za małe na rozsadzenie?
Zakwitła mi też hoja
I na koniec pytanko: dostałam takiego kwiatka, wiecie może co to jest? pachnie jak pelargonie, ale nie ma kwiatków...
Kwiatek z ostatniego zdjęcia (przykro mi, nie potrafię pomóc w identyfikacji) ma bardzo fajne liście. Zawsze kiedy widzę kwiatki hoi to myślę sobie, że wyglądają jak zrobione z lukru
Ja z fiołkami jeszcze bym troszkę poczekała. A co do krasnokwiatu, to ci się udało, za taką cenę
Też lubie "pluszaki"
Tylko niebezpieczeństwo jest w tym, że co zaglądam na parapet, to mam ochotę je trochę pomiziać 
- marta_lara
- 500p

Daguś śliczny ten ostatni kwiatek
Ma bardzo fajne kolorki, ale też nie znam jego imienia...
Powiedz mi jaką masz odmianę hoy?? Kwiatuszki ma apetyczne
Powiedz mi jaką masz odmianę hoy?? Kwiatuszki ma apetyczne
- Karolina__

- Od: 22 lip 2009, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo fajny i zdrowy krasnokwiat. Żeby jeszcze szybko zakwitł to będzie super
A na pelargonkę z ostatniego zdjęcia już ostrzę zęby
A na pelargonkę z ostatniego zdjęcia już ostrzę zęby
Eee to to jest pelargonia?