Mój ogródek-Ina
Witam. 
Pierwszy raz jestem u Ciebie, ale muszę przyznać, że wielkopolska to jednak cieplejszy region
od centrum, jak porównuje wielkość roślin i daty.
Moje lilie dopiero wychodzą mają oko 2 cm, a w liściach tulipanów ledwo widać pąki.
Twoja wiosna o wiele bardziej mi się podoba.
Pozdrawiam, Krzysztof.

Pierwszy raz jestem u Ciebie, ale muszę przyznać, że wielkopolska to jednak cieplejszy region
od centrum, jak porównuje wielkość roślin i daty.
Moje lilie dopiero wychodzą mają oko 2 cm, a w liściach tulipanów ledwo widać pąki.
Twoja wiosna o wiele bardziej mi się podoba.
Pozdrawiam, Krzysztof.
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Inusiu jakie masz śliczne "wykąpane" kwiatuszki!
A do mnie dopiero nieśmiało zagląda wiosna. Kwitną dopiero krokusy i śnieżniki. Pączki tulipanów są ledwo widoczne.
A żonkile rozwijają się dopiero dwa....
Widzisz jaka różnica, ma to też dobre strony, będę mogła cieszyć się kwiatkami kiedy u was już dawno przekwitną

A do mnie dopiero nieśmiało zagląda wiosna. Kwitną dopiero krokusy i śnieżniki. Pączki tulipanów są ledwo widoczne.
A żonkile rozwijają się dopiero dwa....
Widzisz jaka różnica, ma to też dobre strony, będę mogła cieszyć się kwiatkami kiedy u was już dawno przekwitną

Jestem po pierwszym koszeniu trawy  .Nawet sobie nie wyobrażacie jaką mi to przyjemność sprawiło. Nareszcie wiosna i można trochę porobić w ogrodzie.Coraz więcej roślin zakwita i jest na czym oko zawiesić
 .Nawet sobie nie wyobrażacie jaką mi to przyjemność sprawiło. Nareszcie wiosna i można trochę porobić w ogrodzie.Coraz więcej roślin zakwita i jest na czym oko zawiesić  Nie mogłam wytrzymać i już posadziłam kwiaty typowo letnie. Teraz muszę napisać petycję ,żeby już nie było przymrozków.
 Nie mogłam wytrzymać i już posadziłam kwiaty typowo letnie. Teraz muszę napisać petycję ,żeby już nie było przymrozków.
Na początek goździki

omieg z szfirkami też kwitnie

begonie też już posadziłam

a to już kompletne szaleństwo -dalie miniaturowe.Może w ten sposób wystraszę zimę i przymrozki
 -dalie miniaturowe.Może w ten sposób wystraszę zimę i przymrozki

na koniec fragment rabaty. Krzewuszka i berberys już mają listki.

.Nawet sobie nie wyobrażacie jaką mi to przyjemność sprawiło. Nareszcie wiosna i można trochę porobić w ogrodzie.Coraz więcej roślin zakwita i jest na czym oko zawiesić
 .Nawet sobie nie wyobrażacie jaką mi to przyjemność sprawiło. Nareszcie wiosna i można trochę porobić w ogrodzie.Coraz więcej roślin zakwita i jest na czym oko zawiesić  Nie mogłam wytrzymać i już posadziłam kwiaty typowo letnie. Teraz muszę napisać petycję ,żeby już nie było przymrozków.
 Nie mogłam wytrzymać i już posadziłam kwiaty typowo letnie. Teraz muszę napisać petycję ,żeby już nie było przymrozków.Na początek goździki

omieg z szfirkami też kwitnie

begonie też już posadziłam

a to już kompletne szaleństwo
na koniec fragment rabaty. Krzewuszka i berberys już mają listki.

Od paru dni jest cudne słoneczko i kwiatki zaczęły szybko się rozwijać.Codziennie coś nowego wychodzi z ziemi a te które są na powierzchni są coraz większe i ładniejsze.Na początek nowa sasanka. Kupiona jako czerwona i taka była w pączku. Po rozwinięciu tak nie do końca jest czerwona  

zakwitły pełne narcyzki

tulipany w pąkach a botaniczne w pełnym rozkwicie

zakwitły pełne narcyzki

tulipany w pąkach a botaniczne w pełnym rozkwicie

Marysiu możesz kopiować ile dusza zapragnie  .Dla mnie jest to wielka przyjemność ,jak coś się aż tak bardzo podoba w moim ogrodzie, że chcesz przenieś pomysł do swojego. Ja też podpatruję inne ogrody
 .Dla mnie jest to wielka przyjemność ,jak coś się aż tak bardzo podoba w moim ogrodzie, że chcesz przenieś pomysł do swojego. Ja też podpatruję inne ogrody  

Jest coraz cieplej i coraz więcej kwiatów kwitnie.Zacznę od tulipanów.Nie wszystkie już kwitną ,ale te które już są zachwycają mnie swoją urodą.

.Dla mnie jest to wielka przyjemność ,jak coś się aż tak bardzo podoba w moim ogrodzie, że chcesz przenieś pomysł do swojego. Ja też podpatruję inne ogrody
 Jest coraz cieplej i coraz więcej kwiatów kwitnie.Zacznę od tulipanów.Nie wszystkie już kwitną ,ale te które już są zachwycają mnie swoją urodą.