Jasne że możesz-będzie mi bardzo miło,dorka2501 pisze:Witaj imienniczko![]()
Twój opis...ogródek to moje drugie życie...jest też moją myslą
Pospacerowałam i jestem pod wrażeniem,tak ładniutko i pieknie,będę tu do Ciebie zagladac-moge?

Jasne że możesz-będzie mi bardzo miło,dorka2501 pisze:Witaj imienniczko![]()
Twój opis...ogródek to moje drugie życie...jest też moją myslą
Pospacerowałam i jestem pod wrażeniem,tak ładniutko i pieknie,będę tu do Ciebie zagladac-moge?
Widzisz.. Ja mam ciągle odwrotne marzenia. U nas tylko pada i pada. Może to brzydko powiedziane, ale już nawet psu się uprzykszyłodorcia7 pisze: a deszczu jak nie iwdać tak nie widać
Olu , jak ja zaczynałam sadzić to nie znałam ani nazw ani wymagań a co dopiero wielkości moich roślin i efekt był często taki że z przodu rosły wysokie a z tyłu niskie wiec zaczynało się przesadzanie , teraz dzięki internetowi mam już pojęcie gdzie co powinno rosnąć tak więc wszystko przed Tobącolli28 pisze:Hej Dorocia dzięki za wizytę u mniemasz super zakątki na działce podpatruje bo sama będę teraz wsadzać roślinki na prostej ścieżce dostałam sporo rożnych tylko nie wiem teraz jak wysoko rosną żebym nie powsadzała źle...
To moja druga kalmia - pierwsza zmarniała , tę drugą co widzisz kupiłam w zeszłym roku , na zimę założyłam jej kaptur i przezimowała jak widać bez problemubina12 pisze:Pięknie , kolorowo jak na Czerwiec przystało a Kalmię masz w gruncie