No to jestem ogrodnikiem
- magenta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: No to jestem ogrodnikiem
Edyta, ależ wspaniałe clemki
Ciekawe jak moje się przyjmą
Ognicho jak się patrzy i pomysł z ta wodą jest przedni. Moje ciurkadełko , na razie w powijakach
A roguchi cudownym okazem jest
Ja mam hendersonii ale na razie podwójnym badylkiem jest

- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edytko, ile clemków już kwitnie
Cudownie
Blue Explosion też mam, ale jakby stanął w miejscu w kwietniu - jakie stanowisko ma u Ciebie? Spodziewałam się bardziej błękitnych kwiatów, a może to tylko taka fotka? Jerzy Popiełuszko i Omoshiro cudne
Blue Explosion też mam, ale jakby stanął w miejscu w kwietniu - jakie stanowisko ma u Ciebie? Spodziewałam się bardziej błękitnych kwiatów, a może to tylko taka fotka? Jerzy Popiełuszko i Omoshiro cudne
Ja też mam Rooguchi - już kwitnie, ma "aż" dwa kwiatki, ala za to liści niezbyt dużo. Jakoś słabo się rozrasta.
- edi13
- 1000p

- Od: 14 maja 2007, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Odpowiem grupowo dziękuje Kochane za odwiedziny 
Rooguchi na razie rośnie w liście o kwitnieniu nie myśli mam go trzeci sezon i drugi w tym miejscu
Blue Explosion błekintny ale zdjęcie troszke prześwietlone za dużo słońca, zdecydowanie w takiej tonacji. Rośnie na patelce

Bożenko liliowiec od pani z rynku juz kwitną dwa
a liliowy to bez palibin miniaturka
Wiecie jestem jednak chyga gorsza od mojego M , wymierzyłam wczoraj kamień wyliczyłam wagę i ma ok 1,8 tony wysoki 70 cm obwód 4,30 m kolos . Super się sprawdza jako stolik do ogniska bo jest płaski . Ognisko sprawdza się rewelacyjnie a jak smakuje kiełbaska mniam
Mam nowy pomysł
Ciurkadełko zrobię przy kapeluszu , mam jeszcze jeden kamień zdecydowanie mniejszy. Ten będzie łatwiej obrobić i oko będzie cieszyć przy tarasie
Tylko co na to M
Rooguchi na razie rośnie w liście o kwitnieniu nie myśli mam go trzeci sezon i drugi w tym miejscu
Blue Explosion błekintny ale zdjęcie troszke prześwietlone za dużo słońca, zdecydowanie w takiej tonacji. Rośnie na patelce

Bożenko liliowiec od pani z rynku juz kwitną dwa
Wiecie jestem jednak chyga gorsza od mojego M , wymierzyłam wczoraj kamień wyliczyłam wagę i ma ok 1,8 tony wysoki 70 cm obwód 4,30 m kolos . Super się sprawdza jako stolik do ogniska bo jest płaski . Ognisko sprawdza się rewelacyjnie a jak smakuje kiełbaska mniam
Mam nowy pomysł
Ciurkadełko zrobię przy kapeluszu , mam jeszcze jeden kamień zdecydowanie mniejszy. Ten będzie łatwiej obrobić i oko będzie cieszyć przy tarasie
Tylko co na to M
Myślę,że M tak samo będzie zadowolony 
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Albo wymyśli dwa ciurkadełka 
Nie chcę tu siać zamętu - ale Twój Purpurea Plena Elegans wygląda zupełnie inaczej niż moje dwa. Czy on już kwitnie? Moje zaczynały dopiero pod koniec czerwca. I kolorystyka jakaś inna.
- edi13
- 1000p

Kleo wkradł się błąd i już poprawiłam to Clematis Patricia Ann Fretwell 'Pafar' , etykiety miałam pomylone
Purpurea Plena Elegans rośnie obok jest włoski późniejszy i drobniejszy
ale gapa ze mnie 
Purpurea Plena Elegans rośnie obok jest włoski późniejszy i drobniejszy
Edytko piękne clemki. Rooguchi pięknie ci rośnie. Mój to taka mizerota
Czekam jednak cierpliwie , może jeszcze coś z niego będzie. szkoda by było gdyby mi padł bo kwitnie przepięknie.Czy Twój nie miał problemów z przezimowaniem?
Tak mi właśnie wyglądało że to Patricia - też mam i właśnie kwitnie. Wszystko się zgadza. A już myślałam że nie umiem odróżnić.
Patricia ma nardzo fajną kolorystykę i kształt kwiatów. Bardzo mi się podoba. Nabyłam ją w tym roku, więc jeszcze jest malutka, ale przyrasta szybko. To chyba będzie sporych rozmiarów clematis.
Siedzę sobie na tarasie, przeglądam forum, a obok mnie na wycieraczce leży sobie mój jamniczek. I chrapie, ale jak!! Jak cała orkiestra dęta!
Patricia ma nardzo fajną kolorystykę i kształt kwiatów. Bardzo mi się podoba. Nabyłam ją w tym roku, więc jeszcze jest malutka, ale przyrasta szybko. To chyba będzie sporych rozmiarów clematis.
Siedzę sobie na tarasie, przeglądam forum, a obok mnie na wycieraczce leży sobie mój jamniczek. I chrapie, ale jak!! Jak cała orkiestra dęta!
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
....tak mi się marzy ciurkadełko ,może uda mi się tez wykombinować
Ten clemek Patricia ...jakiś cudny chyba przeokrutnie , rozwinął się już cały
Ten clemek Patricia ...jakiś cudny chyba przeokrutnie , rozwinął się już cały
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Ja też mojego M ugniatam o ciurkadełko....ale coś słabo mi idzie....
Clemki cudne....
Clemki cudne....
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Edytko czyżbyś reazlizowała mokry plan?
Coś cię ostatnio mało widać. Hophop 
- edi13
- 1000p

Witajcie kochani dawno mnie nie było ale jak dobrze Madzia detektyw wyniuchała kombinowałam
Byłam z moją młodszą pociechą na wycieczce w Hyde Parku i znalazłam CO!!!! taką fontannę

otwór wiercony otwornicą średnica ok 5 cm
https://picasaweb.google.com/1093864404 ... 4534776786
czyli jest wykonalne
Byłam z moją młodszą pociechą na wycieczce w Hyde Parku i znalazłam CO!!!! taką fontannę

otwór wiercony otwornicą średnica ok 5 cm
https://picasaweb.google.com/1093864404 ... 4534776786
czyli jest wykonalne