Arek ja się nie znam ale czy ogórki same się nie zapylająJa moje ogórki zapylam pędzelkiem pocierając ich środki na przemian ,
ale nie wiedziałem, że męskie kwiaty opadają.
 pomidorki to wiem, że trzeba im pomóc ale ogórki?
 pomidorki to wiem, że trzeba im pomóc ale ogórki?  a może to zależy od odmiany ja mam Octopusa i na opakowaniu był narysowany żółty kwiatuszek a to chyba oznacza że samopylny?
 a może to zależy od odmiany ja mam Octopusa i na opakowaniu był narysowany żółty kwiatuszek a to chyba oznacza że samopylny? 
Mam też odmianę wężowego w szklarni ale nie pamiętam nazwy, ten znowy nie miał na opakowaniu żółtego kwiata.

albo za płytko go dałam.. ogólnie to jest h...nia na warzywniaku, mszyce zżerają mi koper, ogórki w gruncie też jakoś ociążale rosną, sałata zsiniała czyżby przymroziło, liście buraka już chorują
  albo za płytko go dałam.. ogólnie to jest h...nia na warzywniaku, mszyce zżerają mi koper, ogórki w gruncie też jakoś ociążale rosną, sałata zsiniała czyżby przymroziło, liście buraka już chorują 

, na pogodę w tvn nawet nie patrzę bo bym chyba popadła w paranoję, wg nich kup
, na pogodę w tvn nawet nie patrzę bo bym chyba popadła w paranoję, wg nich kup   i siedź w domu bo leje wrr
 i siedź w domu bo leje wrr