Mój kwiatowy azyl cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kwiatowy azyl cz.3

Post »

Jeśli każdego poniedziałku pokażesz takie foty , to go polubię :wink:
Mam nadzieję , ze mój TV też wytrzyma :;230
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Poniedziałek...nie lubię poniedziałku ale ten tydzień pracy tak :) A Euro...hmmm mój stwierdził że piłka nożna go nie interesuje :lol:
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Mój M nie lubi piłki noznej,ale z kolei syn bardzo.Seriali pewnie w tym okresie i tak nie będzie,więc trzeba się modlić o słoneczko,żebysmy ten okres mogły spędzić na łonie natury.
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Agnieszki kochane i ty Małgosiu też ;:196 powiem Wam, że z tą piłką, a właściwie z panami różnie bywa :D
Wydaje mi się, że panowie "starszej daty" ( mój ślubny :lol: ) są większymi fanatykami, niż młodsze roczniki.
U mnie tylko jeden syn wrodził się do tatusia, choć nie powiem, drugi też deklaruje, że będzie oglądał mecze.
Pamiętam czasy, kiedy ulice robiły się puściutkie, bo Polacy grali :!:
Kiedy dzisiaj jechałam przez miasto, mijały mnie dziesiątki samochodów ubranych we flagi, a czasami w czapeczki z rogami ;:oj
Aż boję się pomyśleć, co będzie za 4 dni ;:202 Chyba faktycznie zakopię się w ogródku i nareszcie "wypucuję" go na błysk ;:173
Wtedy nareszcie będę mogła pokazać Wam szersze jego fragmenty...teraz to wstyd ;:185
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pozdrawiam wszystkie Panie gorąco, a zwłaszcza gospodynię tego wątku ;:196
Agunia - fanka piłki nożnej i nie tylko ;:173
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Iwonko śliczne zdjęcia pokazałaś. Fotka margerytki z bodziszkiem, to mistrzostwo świata.
Muszę tej jesieni zdecydowanie więcej kupić czosnków ozdobnych. One są takie cudne i pięknie się komponują z innymi kwiatami.

Mnie również od piątku czeka ewakuacja na działkę. Moi panowie /mąż i syn/, to zagorzali fani piłki nożnej. Pewnie narażę się kibicom, ale mnie jedynie interesuje wynik końcowy meczu :? .
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
LaViol
500p
500p
Od: 11 lip 2010, o 17:16

Post »

Nosz dobrze, że postanowiłam wejść do Ciebie z sygnatury. Jak ta gupia jakaś dziwiłam się tylko, że twój wątek spada na liście,bo cisza i cisza ;:223
Ale teraz już mi nie umknie :twisted:
Pokazuj jak najwięcej, a po tym co widziałaś w moim ogrodzie kompleksów najmniejszych mieć nie powinnaś. To ja się powinnam wstydzić :;230
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2 :)
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Aguś ja też cieplutko Cię pozdrawiam ;:196
Doskonale wiem, że jesteś fanką sportów wszelakich.
Do dzisiaj pamiętam, jak latałaś, jak z "jajem", kiedy nasi grali w siatkówkę ;:173

Halinko trzeba było "zainwestować" w córki, to problem sam by się rozwiązał ;:224
Właśnie oglądałam prognozę pogody i nie wygląda to optymistycznie, więc nie zapomnij o parasolu ;:47
Jeżeli chodzi o czosnki, to masz całkowitą rację. Ostatnio u Agatki123 widziałam, takie zbiorowisko czosnków karatawskich i powiem Ci, że to jest TO, a jeszcze w połączeniu z żurawkami...wspaniały widok ;:333

Violu coś mnie tutaj kokietujesz :wink:
Kochana mogę podesłać Ci kilka linków do wątków, których właścicielki dużo by dały, aby mieć taki ogród, jak ty ;:108
Jeżeli potrzebna Ci taka psychoterapia, to tylko daj znać...jak widzisz jestem tańsza od leżanki w gabinecie psychoterapeuty :;230
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
LaViol
500p
500p
Od: 11 lip 2010, o 17:16

Post »

heliofitka pisze: Violu coś mnie tutaj kokietujesz :wink:
Kochana mogę podesłać Ci kilka linków do wątków, których właścicielki dużo by dały, aby mieć taki ogród, jak ty ;:108
Jeżeli potrzebna Ci taka psychoterapia, to tylko daj znać...jak widzisz jestem tańsza od leżanki w gabinecie psychoterapeuty :;230
Ależ Iwono, to są nagie fakty :? Z wielu rzeczy mogę być dumna, ale ogród bynajmniej do nich nie należy :;230
Za terapię dziękuję :D Moje ego ma się wyśmienicie do tego stopnia, że czasem dziwnie się nadyma i muszę mu troszkę powietrza upuszczać :wink: Obawiam się, że po terapii u Ciebie wydam potem majątek na terapię leczącą z narcyzmu :;230

Czy ten śliczny różowy pomponik to orlik 'Nora Barlow'? Kupiłam na wiosnę, ale jeszcze nie kwitł.
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2 :)
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Nie wiem co ja będę oglądać w telewizji kiedy już ta piłka się zacznie. Jestem kompletnie niezainteresowana,
choć chciałabym aby wygrali "nasi" .
Za to chętniej kibicuję Tobie i Twoim roślinkom. ;:108 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iwonko, ja byłam kilka dni na wyjeździe, a więc mam nadzieję, że potraktujesz to jako usprawiedliwienie, że podążam za tobą dopiero teraz. Ostatnio wszyscy tak cichcem zakładają nowe wątki, że człowiek połapać się biedny nie może :D :D
Awatar użytkownika
ogla
500p
500p
Od: 27 kwie 2010, o 15:50

Post »

Myślałam, że nic nie piszesz, a tu nowy wątek już na 4 strony :oops:
Piękne zdjęcia robisz, nawet zwykły rojnik potrafisz przedstawić jak cudeńko. To już się chyba sztuką nazywa...
Co to za krzew obsypany na biało kwiatem?
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Po takich zdjęciach to lubię każdy dzień tygodnia :)

Śliczna inkarwilla oraz orliki. Pełne są takie ciekawe..
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Masz piękne Orliki.Kocham je ;:138 ;:63 ;:224
Awatar użytkownika
E-mienta
500p
500p
Od: 21 mar 2011, o 18:22

Post »

Iwonko, doczłapałam i ja - po weekendowych zaległościach - do Twojego nowego wątku. Ja mam tempo ślimacze, a Ty pędzisz i sycisz nas widokami. Dobrze znane zakątki, aż chęć w człowieku by stale tu zachodzić. ;:196
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”