W tej chwili oprysk Revusem bez aktywnego zagrożenia ZZ będzie mieć tylko jeden pozytywny skutek; poprawi Twoje samopoczucie
 Zanim wystąpi realne zagrożenie po preparacie nie będzie śladu a Ty będziesz mieć  przekonanie, ze nic nie grozi pomidorom, bo przecież  je opryskałaś. Efektem tego o zakażeniu  dowiesz się kiedy na  roślinach pojawią się  plamy , sięgniesz więc po następny  środek Amistar i wykonasz oprysk. No i znów  będzie pudło, bo Amistar nie jest środkiem interwencyjnym i nie ma właściwości wnikania w zarażone komórki. W efekcie może Cie to kosztować  uprawę przy znacznym nasileniu zarazy.
 Zanim wystąpi realne zagrożenie po preparacie nie będzie śladu a Ty będziesz mieć  przekonanie, ze nic nie grozi pomidorom, bo przecież  je opryskałaś. Efektem tego o zakażeniu  dowiesz się kiedy na  roślinach pojawią się  plamy , sięgniesz więc po następny  środek Amistar i wykonasz oprysk. No i znów  będzie pudło, bo Amistar nie jest środkiem interwencyjnym i nie ma właściwości wnikania w zarażone komórki. W efekcie może Cie to kosztować  uprawę przy znacznym nasileniu zarazy.Ja proponuje pewien wariant programu ochrony ale nikogo nie będę nadmiernie do niego przekonywał

).
 ).

może znów mam mylne myślenie..
  może znów mam mylne myślenie.. 

... Mąż mi ostatnio kupił zamiast siarczanu magnezu siarczan amonowy - powiedzcie proszę  czy mogę go jakoś wykorzystać w warzywniaku czy lepiej zawczasu go wyrzucić (na kompost na przykład)
 ... Mąż mi ostatnio kupił zamiast siarczanu magnezu siarczan amonowy - powiedzcie proszę  czy mogę go jakoś wykorzystać w warzywniaku czy lepiej zawczasu go wyrzucić (na kompost na przykład)