Na razie jestem mocno zabiegany - trójka kochanych dzieciaków
 , nie daje nic zrobić w podgrupie
 , nie daje nic zrobić w podgrupie  .
 .
 , nie daje nic zrobić w podgrupie
 , nie daje nic zrobić w podgrupie  .
 .

Tomku, tym większe uznanie dla Twojej "podgrupy".qla2 pisze:Na wszystkie Wasze zapytania i sugestie odpisze jak znajdę troszkę czasu.
Na razie jestem mocno zabiegany - trójka kochanych dzieciaków, nie daje nic zrobić w podgrupie
.

Storczyki rosną i co najważniejsze kwitną.
 Storczyki rosną i co najważniejsze kwitną. ale mam oczywiście i Phalaenopsisy
 ale mam oczywiście i Phalaenopsisy

Mimo, że nie masz za wiele czasu, to efekty są piękne
 Mimo, że nie masz za wiele czasu, to efekty są piękne   

.Przyjemna odmiana do oglądania.Choć jak napisano, na tym forum wiele osób pokazuje ciekawe zbiory storczyków,to jednak nie jest łatwo trafić tak od razu do ich wątków.Warto jednak poszukać i zobaczyć ciekawe okazy.Cieszę się,że dołączyłeś do grona tych,którzy dzielą się swoim doświadczeniem.
 .Przyjemna odmiana do oglądania.Choć jak napisano, na tym forum wiele osób pokazuje ciekawe zbiory storczyków,to jednak nie jest łatwo trafić tak od razu do ich wątków.Warto jednak poszukać i zobaczyć ciekawe okazy.Cieszę się,że dołączyłeś do grona tych,którzy dzielą się swoim doświadczeniem.
 nowych pseudobulwy) jak i hybrydy z rodzaju Cattleya stoją właśnie na tym parapecie - rosną i kwitną
  nowych pseudobulwy) jak i hybrydy z rodzaju Cattleya stoją właśnie na tym parapecie - rosną i kwitną  

gratuluję
  gratuluję  

fajnie obejrzec cos wiecej niz falki
 fajnie obejrzec cos wiecej niz falki