Pozdrowienia
Działka na Kaszubach - amba19
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak Jolciu to naprawdę już prawdziwa wiosna zawitała na moją Syberię Kaszubską. Ostatnie dni były tak piękne ciepłe i kolorowe od kwitnących roślin. Jak dobrze że możemy utrwalać ich ulotne i krótkotrwałe piękno. Szkoda że nie da się wkleić na forum zapachu kwitnących drzew albo kukania kukułki, która żegnała nas wieczorem- gdy już pakowaliśmy manatki przed powrotem do domu.
okazuje się że nie można też wkleić zdjęcia - nasz fotosik znowu ..... niedysponowany ;:96
okazuje się że nie można też wkleić zdjęcia - nasz fotosik znowu ..... niedysponowany ;:96
- amba19

Jestem załamana - od niedzieli wieczór nie udało mi wstawić ani jednego zdjęcia
Co się dzieje czy to fotosik czy mnie odmóżdżyło?
Wczoraj mój syn wymyślił że to przez to że wszyscy na raz wstawiają zdjęcia po weekendzie. Dzisiaj próbuję od 5-tej rano. Nie sądzę że wszyscy wstali o tej porze i dalej wstawiają zdjęcia buuuuuuuuuuuuuu

Co się dzieje czy to fotosik czy mnie odmóżdżyło?
Wczoraj mój syn wymyślił że to przez to że wszyscy na raz wstawiają zdjęcia po weekendzie. Dzisiaj próbuję od 5-tej rano. Nie sądzę że wszyscy wstali o tej porze i dalej wstawiają zdjęcia buuuuuuuuuuuuuu
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu u ciebie to już prawdziwa wiosna . Bratki spoglądają zawadiacko i wiedzą, że są piekne a kporzeczka krwista rewelacyjna!
Nie denerwuj się fotosikiem - cuda techniki tez się chcą pobuntować
Nie denerwuj się fotosikiem - cuda techniki tez się chcą pobuntować
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- amba19

KaRo wybacz! Dopiero teraz zauważyłam Twój post, bratek faktycznie jest zupełnie nietypowy. Postanowiłam nie skubać przekwitniętych kwiatów może się rozsieje. Ale wątpliwe czy siewki powtórzą ten kolor - to na pewno mieszaniec i wyjdzie nam prawo Mendla
A forsycja w niedzielę była właśnie w pełnej krasie! Moja SYBERIA ma też swój urok. Wszystko rozwija się później i cieszy moje oczy wtedy - gdy gdzie indziej te kwiatki już dawno przekwitły. Ja tylko wczesną wiosną nie mogę się doczekać pierwszych zwiastunów wiosny, a później przestaje mi to przeszkadzać. Pozdrawiam Maria
A forsycja w niedzielę była właśnie w pełnej krasie! Moja SYBERIA ma też swój urok. Wszystko rozwija się później i cieszy moje oczy wtedy - gdy gdzie indziej te kwiatki już dawno przekwitły. Ja tylko wczesną wiosną nie mogę się doczekać pierwszych zwiastunów wiosny, a później przestaje mi to przeszkadzać. Pozdrawiam Maria
Witaj Marysiu piękne zdjęcia.Ostatnio rzeczywiście są jakieś problemy z fotosikiem.Ja wchodzę na forum zwykle ok.23 i też mam problemy z wklejaniem zdjęć.Przy niektórych było kilka podejść.Dzięki za odwiedziny u mnie.No to w maju świętujemy-Ty urodziny wnuczki ja mojego synka/9 maja kończy 3 latka/.
Czy twoja mądra książka coś wspomina o specyfikach na ślimaki.Mam granulki ale potrzebuję coś czym mogłabym opryskać świerk.
Czekam na następne zdjęcia.Uwielbiam Kaszuby.Dawno temu na studiach przeszłam pieszo spory obszar i do dziś mam bardzo miłe wspomnienia.Często z mężem i dziećmi
jeździmy na wycieczki i zawsze jest coś ciekawego do obejrzenia.
Czy twoja mądra książka coś wspomina o specyfikach na ślimaki.Mam granulki ale potrzebuję coś czym mogłabym opryskać świerk.
Czekam na następne zdjęcia.Uwielbiam Kaszuby.Dawno temu na studiach przeszłam pieszo spory obszar i do dziś mam bardzo miłe wspomnienia.Często z mężem i dziećmi
jeździmy na wycieczki i zawsze jest coś ciekawego do obejrzenia.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu
steresa
steresa
-
Grzegorz B
Marysiu, widzę, że barwnie i kolorowo jest również na Kaszubach
Wiosna u Ciebie wspaniała tego roku, piękna barwa tego bratka, ja takiego jeszcze nie widziałem a kwitnąca forsycja rzadki widok o tej porze, moja już w liściach, po kwiatach (fakt że nielicznych) pozostało tylko wspomnienie
Zazdroszczę kwitnącego lilaka, bo to przepiękna roślina. Ja posadziłem w tym roku dwa lilaki, jednak kwitnienia jeszcze w tym roku nie będzie 
Pozdrowionki i udanej majówki
Pozdrowionki i udanej majówki