Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju w nowym miejscu
- annamaria-dm
- 50p
- Od: 10 maja 2012, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju w nowym miejscu
Czekam na foto-relację z zakupów 

Fotorelacja troche pozniej.. bo aparat zostawilam u rodzicow.. i odbiore nie wiem kiedy:-( postaram sie komorka cos zrobic- no i... popelnilam skalniaczek:-))) taki kulawy jakis- ale moj!!!!!
- annamaria-dm
- 50p
Kulawy, nie kulawy ale własny 

- mr25ur
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lis 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Skoro nie wykorzystałaś mego pierwszego pomysła... być może wykorzystasz nowy na środek trawnika....:
beka truskawkowo-poziomkowa:

lub piramida poziomkowo-truskawkowa:

Aczkolwiek mój pierwszy pomysł był niezły też...
Ps. W chwilach słabości polecam: http://www.youtube.com/watch?v=sCi8qcGVIbg
beka truskawkowo-poziomkowa:

lub piramida poziomkowo-truskawkowa:

Aczkolwiek mój pierwszy pomysł był niezły też...

Ps. W chwilach słabości polecam: http://www.youtube.com/watch?v=sCi8qcGVIbg

Opryski pod wieczór, i nigdy gdy kwitnie!!!
mr25ur jak masz na imie bo nick troche ciezko mi zapamietac
masz na mysli te slupki z hakami na doniczki? pamietam o tym- jak dorwe jakies slupki to mysle ze w kilku miejscach tak zrobie. Pomysly masz super ale jeśli chodzi o te ostatnie pomysly.. chyba by mnie maz udusil- dopiero co trawa zaczela rosnac a ja będę mu juz ja zabierac:-))) niech ma co kosic- fakt ze to 5 minutowa przyjemnosc- ale zawsze jakas frajda.-))
annamaria-dm tez tak mysle.. chociaz sasiad wczoraj zapytal sie mnie czy moj pies zdechl- bo myslal ze psu pochowek urzadzilam- oczywiscie jaja sobie ze mnie robil:-))) na koniec powiedzial ze ladnie:-)

annamaria-dm tez tak mysle.. chociaz sasiad wczoraj zapytal sie mnie czy moj pies zdechl- bo myslal ze psu pochowek urzadzilam- oczywiscie jaja sobie ze mnie robil:-))) na koniec powiedzial ze ladnie:-)
- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Racja, trawnikiem trzeba się trochę nacieszyć, zanim się go zacznie zmniejszać
Czekam na fotki skalniaczka

Czekam na fotki skalniaczka

- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Rododendrona mam takiego samego, Catawbiense Grandiflorum.
Takie kamienie wykopujesz u siebie? Super. U mnie jak kopię to tylko gruz, kawałki betonu i czerwonych cegieł. Lubię skalniaczki. Twój chociaż mały, ma potencjał, nabierze rumieńców jak posadzisz więcej roślin i rozrosną się. Sąsiada masz z poczuciem humoru
Takie kamienie wykopujesz u siebie? Super. U mnie jak kopię to tylko gruz, kawałki betonu i czerwonych cegieł. Lubię skalniaczki. Twój chociaż mały, ma potencjał, nabierze rumieńców jak posadzisz więcej roślin i rozrosną się. Sąsiada masz z poczuciem humoru

- annamaria-dm
- 50p
Osobisty parobek super, tez chcę jakiegoś 

Megi tak to Catawbiense:-) co do kamieni.. to tylko te kilka to prawdziwe kamienie a reszta to gruz, szklo, gwozdzie, cegly i cala masa foli i smieci. wiem ze nie wyglada to poki co jak trzeba- musze jednak ziemie przemieszac z torfem bo skala sie robi, kwiaty dosadzic i kamieni doznosic- tylko skad?
Sasiad faktycznie ma poczucie humoru:-)
Aniu:-))) mam go juz jakis czas- dostalam od bratowej, stal sobie jesienia przed drzwiami, pozniej pilnowal taczki dla mamy i... chyba mu sie spodobalo:-) bo teraz pilnuje mojej
Wczoraj dzwonilam do wlasciciela domu i moze w koncu siatke dokonczy.. zebysmy mogli scianke dzielaca zamontowac.
edit: nareszcie mam siatke!!! dzisiaj tez zalatwilismy stolarza ktory jutro przyjdzie pomierzy doradzi i chyba zamowimy u niego scianke dzielaco tarasy:-) jupi!
Sasiad faktycznie ma poczucie humoru:-)
Aniu:-))) mam go juz jakis czas- dostalam od bratowej, stal sobie jesienia przed drzwiami, pozniej pilnowal taczki dla mamy i... chyba mu sie spodobalo:-) bo teraz pilnuje mojej

Wczoraj dzwonilam do wlasciciela domu i moze w koncu siatke dokonczy.. zebysmy mogli scianke dzielaca zamontowac.
edit: nareszcie mam siatke!!! dzisiaj tez zalatwilismy stolarza ktory jutro przyjdzie pomierzy doradzi i chyba zamowimy u niego scianke dzielaco tarasy:-) jupi!
Wszystkim dzieciom i tym duzym i tym mniejszym- wszystkiego najlepszego!!:-)
- markonix
- Od: 16 mar 2009, o 16:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
fajny pomysł z tymi truskawkami , godny polecenia - gratulacje 

Mam juz scianke dzielaca taras moj od tarasu sasiadow:-) i siatke:-) czasu na roboty w ogrodku niestety nie mialam postatnio bo duzo pracowalam ale w tym tygodniu juz troche porobie- wczoraj i przed wczoraj maz z dziecmi skosili trawe i opopielili troszke:-)) dzielna mam rodzinke!
Koniecznie pochwal się zdjęciami ogrodzenia
Jak trawka rośnie?
Dobrze, że masz pomocników

Dobrze, że masz pomocników

trawka rosnie basrdzo ladnie:-) juz kilka razy koszona!
Roze jedna musialam calkiem obciac bo po przesadzeniu calkiem uschla a dzisiaj po tych deszczach u nas zauwazylam ze puszcza nowe mlode pedy- tzn w zasadzie jeden
ale i tak sie ciesze!!!
Fotki wieczorem albo jutro bo padam z nog- dzisiaj leze i sie bycze.
Roze jedna musialam calkiem obciac bo po przesadzeniu calkiem uschla a dzisiaj po tych deszczach u nas zauwazylam ze puszcza nowe mlode pedy- tzn w zasadzie jeden

Fotki wieczorem albo jutro bo padam z nog- dzisiaj leze i sie bycze.